Ciprian passa per Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

Ciprian passa per Cugat.cat / Foto: Cugat.cat

  • Albert Prat
  • | el 21/mai/19

L'alcaldable de Cs, Aldo Ciprian, aquest dimecres al cicle d'entrevistes electorals

El candidat de Cs, Aldo Ciprian, protagonitzarŕ aquest dimecres la desena entrevista electoral de Cugat Mčdia de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrŕ seguir en directe a partir de les nou del matí a través de la rŕdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farŕ seguiment a través de Twitter.

Ciprian repeteix com a cap de llista, ho va ser per primera vegada el 2015 al capdavant d'un grup que espera consolidar-se com el principal partit constitucionalista de l'Ajuntament. La formació taronja aspira a repetir els resultats de les últimes eleccions catalanes, on van ser la segona força amb més d'11.000 vots.

Juntament amb l'alcaldable, tornen als llocs alts de la llista els dos regidors actuals de la formació, Munia Fernández-Jordán i Sergio Blázquez i al número 7 hi apareix la vocal de la formació a l'EMD, Ana Cano. Just abans, Cs ha colˇlocat el coordinador local, Roberto Torrecilla.

El 2015, les darreres eleccions locals, Cs va entrar per primera vegada al consistori, després del primer intent fallit el 2011 amb Carme Gómez com a cap de llista. Vuit anys després, la formació taronja s'ha consolidat al ple i es presenta com una proposta basada en tres eixos per seduir l'electorat: millora de la seguretat a la ciutat, canvis 'raonables' en la mobilitat i una millora en el manteniment dels carrers.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podrŕs trobar a l'especial de Cugat.cat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat