L'alcaldable de la CUP-PC, Núria Gibert / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldable de la CUP-PC, Núria Gibert / Foto: Cugat Mèdia

  • Martí González
  • | el 22/mai/19

Núria Gibert, l'alcaldable de la CUP-PC, aquest dijous al cicle d'entrevistes electorals

La candidata de la CUP-PC, Núria Gibert, protagonitzarà aquest dijous la penúltima entrevista electoral de Cugat.cat de cara a les eleccions municipals del 26 de maig. L'entrevista, que té una durada de mitja hora, es podrà seguir en directe a partir d'un quart de deu del matí a través de la ràdio, al 91.5 FM i per Internet. També es farà seguiment a través de Twitter.

Aquesta és la segona vegada que Gibert encapçala la llista de a CUP-PC, que es postula com l'alternativa a '32 anys de dretes' al municipi.

El 2015 la CUP-PC va esdevenir segona força al ple amb quatre regidors. Un any després, Dimitri Defranc va deixar la coalició, que va passar a tenir com a representants al ple a Núria Gibert, Ignasi Bea i Ramon Piqué. Aquest últim va renunciar a l'acta i Lourdes Llorente va recollir el testimoni.

Precisament Llorente farà tàndem amb Núria Gibert, com a número 2 de la candidatura. El membre del Sindicat de Llogateres Marco Simarro, és el número 3. A la la llista també hi ha Júlia Bolao, Oriol Sànchez, Anna Montull i Aina Serra en els primers deu llocs. Regidors de la formació com Ignasi Bea, Ramon Piqué i Guim Pros tanquen la candidatura com a suplents.

Tota la informació sobre les eleccions municipals del 26 de maig la podràs trobar a l'especial de Cugat.cat.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat