• Sergio Morales
  • | el 18/mai/19

El PSC assenyala 'el respecte i la legalitat' com a condicions per establir diàleg amb altres forces

L'alcaldable Pere Soler s'ha acompanyat del diputat electe José Zaragoza en un acte a la plaça d'en Coll

Quan queda menys d'una setmana perquè acabi la campanya electoral, el PSC insisteix en el seu caràcter 'dialogant'. L'alcaldable de la formació, Pere Soler, ho ha refermat aquest dissabte en un acte a la plaça d'en Coll: 'Parlem amb tothom, però sota dues premises: el respecte i la legalitat'. Un missatge amb què la candidatura descarta vetos i que ha rebut el suport del diputat electe dels socialistes al Congrés dels Diputats José Zaragoza, que veu com a exemple d'aquest tarannà dialogant la designació de dos catalans per presidir la cambra baixa espanyola (Meritxell Batet) i també el Senat (Manuel Cruz).

'La resposta que donem al veto de l'independentisme és més diàleg. No voleu diàleg? Tindreu diàleg, més diàleg!', ha explicat Zaragoza als mitjans de comunicació. El diputat electe ha tret pit de la gestió en clau municipal que fan els socialistes i ha posat com a exemple la mateixa plaça d'en Coll. Ha explicat que el PSC local va proposar fa anys fer un aparcament subterrani en aquest espai, una iniciativa que no va rebre el suport de l'equip de govern de CiU. Ara, assegura, l'equip de govern actual es planteja tirar endavant aquesta obra.

L'alcaldable Pere Soler ha aprofitat la trobada per transmetre les seves bones sensacions de cara als comicis de diumenge vinent. 'Gent que no ens havia votat i gent que no ens votarà a les europees ens diu que sí ens votarà a les municipals. Entomem la recta final amb il·lusió i aspirem a governar', ha explicat el socialista. Soler creu que 'hi ha un cansament de gent que no pot suportar més de 32 anys de governs de Convergència, PDeCAT o Junts per la cosa' i es postula per liderar un canvi de color polític a l'Ajuntament.

La campanya del PSC es trasllada aquest diumenge a Valldoreix, on tindrà lloc un vermut amb la presència de l'alcaldable de l'EMD Susanna Casta.

Pere Soler

No venem el peix abans de pescar-lo. Primer volem veure quin és el resultat. Som un partit dialogant i parlem amb tothom sota dues premises: el respecte i la legalitat.


José Zaragoza

La resposta que hem donat al veto de l'independentisme és donar més diàleg.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat