La formació ha penjat fulls amb els noms dels 31.000 morts al Mediterrani / Foto: Cugat Mèdia

La formació ha penjat fulls amb els noms dels 31.000 morts al Mediterrani / Foto: Cugat Mèdia

  • Pau Vázquez
  • | el 18/mai/19

Proposem reclama més consciència sobre les morts al Mediterrani

La formació ha penjat fulls amb els noms de les 31.000 persones desaparegudes al mar

Proposem ha reclamat conscienciar més la població sobre les morts al Mediterrani aquest dissabte en una 'performance' a la plaça d'en Coll. La candidatura liderada per Dimitri Defranc ha penjat d'un fil una vintena de fulls amb els 31.000 noms impresos de les persones desaparegudes al mar. Amb aquesta acció, Proposem vol visibilitzar una problemàtica 'que està passant a les nostres portes' i reclama mesures per solucionar-la. Durant l'acte, Defranc ha aprofitat per demanar el vot per la seva candidatura i ha recordat que són l'única llista 'nascuda a Sant Cugat amb gent variada de tots llocs'.

En declaracions a Cugat Mèdia, Defranc ha explicat que estan fent 'un gran esforç' per mostrar el seu projecte a la ciutadania malgrat els seus 'escassos recursos econòmics'. Tot i això, l'alcaldable de Proposem reconeix que estan 'cansats' i que ja tenen ganes de 'passar a la següent etapa'.

Dimitri Defranc

Nosaltres som una llista que és la única que neix a Sant Cugat i que té una varietat de gent de tots llocs. No he vist aquesta varietat a cap altre llista, i és el que ens permet parlar sobre aquests fets.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat