• Pau Vázquez
  • | el 19/mai/19

Junts per Sant Cugat alerta que la CUP posa 'en risc el model de ciutat'

La candidatura encapçalada per Carmela Fortuny ha celebrat l'acte central de campanya amb la plana major de Junts per Catalunya

'El risc és que la CUP-PC pugui entrar al govern de l'Ajuntament de Sant Cugat'. Aquest és el missatge que l'alcaldable de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, ha reiterat a l'acte central de campanya de la candidatura, que s'ha celebrat aquest diumenge al vestíbul del Teatre-Auditori. Fortuny ha demanat la confiança per a la seva formació, ja que una entrada dels cupaires a l'executiu local suposaria 'una esmena a la totalitat a la nostra manera de fer i de ser'.

La plana major de Junts per Catalunya ha estat present en un míting que ha comptat amb els parlaments, entre d'altres, del president de la Generalitat, Quim Torra, de l'expresident Carles Puigdemont des de Waterloo i dels líders independentistes empresonats Joaquim Forn, Jordi Turull i Josep Rull amb una connexió en directe des de la presó de Soto del Real.

Ha estat Puigdemont l'encarregat de portar la batuta i assenyalar els dos principals reptes de la formació de cara el 26-M: aconseguir tres eurodiputats a les eleccions europees i fer-se amb l'alcaldia de Barcelona amb la candidatura liderada per Forn i Elsa Artadi. Una Artadi que ha comparegut al costat de l'expresident i que ha recordat que 'Junts per Catalunya és l'única força que a tots els municipis va disparada'.

Per la seva banda, el president Quim Torra ha demanat 'deixar muts aquells que volen apartar el president Puigdemont' i ha insistit en la importància d'aconseguir els tres eurodiputats i en la necessitat que 'el pais es tenyeixi del groc de Junts per Catalunya'. El president de la Generalitat també ha cridat a l'independentisme a 'superar per primera vegada el 50% dels vots' als comicis europeus.

Les eleccions al Parlament europeu i la campanya per l'alcaldia de Barcelona també han estat les protagonistes dels missatges de part dels exconsellers empresonats. Rull, Turull i Forn, a través de videoconferència, han animat a votar la candidatura de Puigdemont per 'fer arribar de manera molt sonora' el missatge de l'independentisme a Europa. Els tres candidats han recordat que han de 'fer complir el mandat de l'1-O' i que això només serà possible amb 'uns grans resultats electorals'.

El toc santcugatenc a la trobada l'ha posat l'alcaldable de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, que ha destacat que 'estima Sant Cugat' i que vol donar continuïtat a un projecte que els ciutadans 'porten revalidant i renovant els últims 32 anys'. Fortuny ha reconegut que existeixen 'nous reptes' per afrontar però que saben com solucionar-los per actualitzar 'el bon model' de ciutat.

La FMA entra en escena
Després del parlament inicial de la que anava a substituir Clara Ponsatí a les europees, Beatriz Talegón, un grup de manifestants ha interromput el míting amb els crits de 'La FMA es queda a Sant Cugat'.

Carles Puigdemont

A les europees, es tracta de fer sentir aquella veu que es va sentir l'1-O.


Quim Torra

El 26-M hem de deixar muts aquells que volien aportar el president Puigdemont.


Carmela Fortuny

Us demano confiança per JxStC perquè estic convençuda que no voleu posar en risc aquest model que estimeu.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat