Membres de Podem, amb Jover i Clarà al centre / Foto: Cugat Mèdia

Membres de Podem, amb Jover i Clarà al centre / Foto: Cugat Mèdia

  • Albert Prat
  • | el 20/mai/19

Podem Sant Cugat es reivindica com 'l'única opció' que representa Podemos a la ciutat

La Junta Electoral de Zona ha apercebut Sant Cugat en Comú i l'insta a 'no induir a la confusió' amb la formació lila

Podem Sant Cugat es presenta com l'única opció que representa el projecte de Podemos a la ciutat de cara a les eleccions municipals del 26-M. La formació considera que Sant Cugat en Comú està intentant confondre l'electorat durant la campanya mitjançant la cartelleria i els missatges que llença a la premsa i per això ha elevat la queixa a la Junta Electoral de Zona (JEZ), que ha apercebut els comuns en una resolució d'aquest divendres. La candidatura encapçalada per Ramon Gutiérrez ja ha recorregut la decisió i espera resposta en les properes hores.

Podem, que insisteix que si no s'ha arribat a un acord de coalició com en altres municipis és perquè els comuns no ho han volgut, demana 'una campanya neta' i que els santcugatencs puguin elegir amb claredat a qui volen donar el seu vot el 26-M. De la sentència, interpreten que els comuns, amb qui esperen trobar 'punts d'acord' si els dos entren al ple, han jugat amb la confusió entre la coalició per les europees, on sí que van junts, i les dues candidatures separades de les municipals.

També lamenten que, en actes públics i amb la premsa, els comuns assegurin que tenen 'persones de Podem' a les llistes. L'alcaldable de la formació, Gabriel Jover, i el portaveu de Podem Catalunya, David Clarà, han remarcat en una roda de premsa aquest dilluns que, si bé és cert que alguns membres de la llista hi militen, no han participat en cap moment en la configuració i planificació de la candidatura i que, en tot cas, representen a Sant Cugat en Comú. Clarà ha puntualitzat, a més, que després dels comicis obriran expedient disciplinari als qui han format part de la llista dels comuns.

Gabriel Jover

A la seva comunicació veiem com la cartelleria té la mateixa imatge que la que vam presentar quan anàvem en coalició. I a les declaracions tant en premsa com als fulletons i 'flyers' donen a entendre que hi ha gent de Podem a les seves llistes.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat