• Martí González
  • | el 21/mai/19

Junts per Sant Cugat vol que la ciutat segueixi 'sent referent' en matèria econòmica i empresarial

La candidatura aposta per la fortalesa econòmica, el suport a les empreses i la col·laboració público-privada

Junts per Sant Cugat aposta un cop més per mantenir el seu model de ciutat en matèria econòmica. Un model de gestió que potencia les empreses, el comerç local i la col·laboració público-privada i que reiteren que està en risc si les esquerres es fan amb el govern de la ciutat.

Carmela Fortuny, l'alcaldable de Junts per Sant Cugat, vol continuar amb el llegat dels seus antecessors a l'alcaldia, Mercè Conesa i Lluís Recoder, pel que fa a les polítiques econòmiques i empresarials. Els tres darrers alcaldes de Sant Cugat s'han ajuntat en un col·loqui i dinar amb empresaris per defensar el model d'una ciutat que aposta 'amb la boca gran' pel suport a les empreses, que són, ha assegurat Recoder, les encarregades de generar riquesa. L'exalcalde ha defensat la gestió feta a la ciutat durant les darreres tres dècades en matèria econòmica, com també ho ha fet Conesa, qui ha destacat l'aposta per la col·laboració público-privada, per tenir un Ajuntament eficaç i competitiu, amb les finances sanejades i que vol seguir 'sent referent' per a d'altres ciutats de l'entorn.

De fet, l'actual presidenta del Port de Barcelona ha estat l'encarregada de repetir que el model de ciutat que han treballat durant els últims anys 'està en risc' si Junts per Sant Cugat no governa després del 26-M. Des de la candidatura prometen continuar treballant pels 'reptes' que encara té la ciutat: millorar la connectivitat, l'entorn dels set parcs empresarials de la ciutat, augmentar el potencial econòmic i retenir el talent. En definitiva 'posar la catifa vermella' a les empreses i als emprenedors, no incrementar la pressió fiscal i facilitar-los els tràmits burocràtics.

L'alcaldable i actual alcaldessa ha contrastat el seu model de ciutat al de la CUP-PC. Segons Fortuny, els cupaires posen 'en risc' la productivitat econòmica de la ciutat. La CUP-PC i les esquerres que prioritzin 'fer-nos fora per sobre de pensar en Sant Cugat'.

Carmela Fortuny

Jo vull seguir el llegat del Lluís Recoder, de l'alcalde Aymerich i de la Mercè Conesa. Un llegat que ha tirat endavant aquesta ciutat verda, sostenible, inclusiva, ben connectada i que també té reptes.


Lluís Recoder

A Sant Cugat des de fa molts i molts anys hem cregut amb el valor de l'empresa. Ho hem fet sense cap mena de complexe, amb la boca gran. Amb la idea convençuda que l'empresa és allò que crea riquesa.


Mercè Conesa

No ens podem adormir. Està en joc aquest model de ciutat. Si Sant Cugat no és com Rubí, Cerdanyola o altres municipis de l'àrea metropolitana és perquè la ciutadania ha fet confiança al projecte de Junts per Sant Cugat.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat