El presidenciable Josep Puig amb l'alcaldable Carmela Fortuny / Foto: Cugat Mèdia

El presidenciable Josep Puig amb l'alcaldable Carmela Fortuny / Foto: Cugat Mèdia

  • Roger Cuartielles
  • | el 21/mai/19

Junts per Sant Cugat Valldoreix es reivindica com l'opció del 'bon govern'

Puig defensa la feina feta i anima els valldoreixencs a renovar la confiança en el seu projecte

L'actual president i presidenciable de Junts per Sant Cugat Valldoreix a l'EMD del territori, Josep Puig, fa gala de la feina feta i anima els valldoreixencs a confiar de nou en la seva candidatura. En un acte aquest dimarts, ha defensat que des del govern de la vila han arranjat el Camí de la Salut, comprat el terreny de Can Cadena per fer-hi aparcament i sanejat els comptes de l'EMD. Per això, diu, han de seguir al capdavant del govern per 'seguir fent un Valldoreix a gust dels qui hi viuen'.

El presidenciable també ha parlat de reptes pendents. Per exemple, la construcció del nou edifici de l'Escola de Música i la creació d'una zona esportiva. 'Tenim molta feina a fer i per això us demanem confiança', ha dit Puig acompanyat dels qui fins ara han estat els seus vocals al govern: Susana Herrada, Bernat Gisbert, Elena Degollada i Neus José.

El presidenciable també ha estat flanquejat per l'alcaldable de Junts per Sant Cugat, Carmela Fortuny, que l'ha definit com un heroi. 'Josep, amb tot el que has passat aquest mandat en què has hagut d'estar de baixa i segueixes aquí al peu del canó', ha dit Fortuny i li ha agraït la perseverança en el projecte. 'Fem un gran tàndem i donarem el millor a Sant Cugat i a Valldoreix', ha dit l'alcaldable, que també ha defensat que la seva opció és la del 'bon govern'.

'Portem 32 anys al govern, sí, però perquè la gent ens ha votat i perquè hem sabut i sabem afrontar els reptes de Sant Cugat i Valldoreix', ha defensat la candidata de Junts, que ha lamentat que algunes candidatures els en vulguin 'fer fora'. Davant d'això, ha dit que el vot cap al seu partit ha de ser 'massiu' aquest diumenge.

Fortuny ha insistit en què cal 'preservar el model de ciutat' tant a Valldoreix com a Sant Cugat i que ambdós territoris no es poden permetre que governin 'opcions que el volen capgirar' ni tampoc candidatures que aposten per apujar els impostos, ha dit. 'Nosaltres apostem per mantenir els impostos i per seguir fent la feina ben feta', ha etzibat. Entre els assistents també s'ha pogut veure l'exalcaldessa Mercè Conesa, que també ha volgut expressar el suport a la candidatura de Puig.

Puig, 'sorprès' pel suport de Castelló al PSC
Preguntat pels periodistes, Puig també ha declarat estar 'sorprès' pel suport al PSC de l'exvocal de l'EMD, Quim Castelló, que fins al novembre havia format part del seu equip. 'M'he quedat sorprès, ell em va dir que havia mantingut converses amb el PSC, però no em va arribar a comunicar que els donaria suport', ha dit el presidenciable, que considera que tothom és lliure de canviar d'opció política.

Josep Puig

La millor manera de poder treballar en equip és que hi hagi bona entesa. Penso que és la millor opció que tenim els valldoreixencs per poder obtenir els màxims recursos per a la vila.


Carmela Fortuny

És la garantia de preservar el bon model que tenen tant la vila de Valldoreix com Sant Cugat. Som dos equips que hem treballat conjuntament des del minut zero i que també ho farem quan puguem governar.






NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat