• Sergio Morales
  • | el 22/mai/19

DEBAT ELECTORAL: Quin transport ha de tenir preferència als carrers de Sant Cugat?

Els alcaldables volen fer front amb les seves propostes als canvis en mobilitat que afronta la ciutat. I aquestes es van posar de manifest al debat electoral que Cugat Mèdia i el TOT Sant Cugat van organitzar la setmana passada a El Siglo.

Potenciar el transport públic i millorar les connexions amb els districtes és cabdal per a la CUP-PC i per al PP. El PSC va més enllà i aposta per la creació d'una estació central de busos i per millorar les connexions entre les estacions de trens i busos. Units per Avançar, de la seva banda, vol que es repensin 'les línies d'autobús, quant a horaris i recorregut'.

A les carreteres, els candidats aposten perquè els vianants i el transport sostenible tinguin més rellevància. Així, des d'ERC-MES es vol 'posar els vianants al centre', un punt de vista compartit per Sant Cugat en Comú, que creu que 'a qui va en cotxe li hem de posar les coses difícils'. Tot plegat per garantir la qualitat de l'aire. Un objectiu que perquè s'assoleixi ha de suposar canvis en la mobilitat, com s'assenyala des de Junts per Sant Cugat.

Des de Primàries s'ha posat l'accent a regular la mobilitat de patinets elèctrics a la ciutat.

Cs ha anat més enllà de l'entorn urbà i ha exposat la seva aposta per millorar la seguretat a l'autopista C16.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat