• Sergio Morales
  • | el 23/mai/19

DEBAT ELECTORAL: La relació entre l'Ajuntament i els clubs i entitats esportives

La col·laboració amb les entitats esportives és clau per aconseguir que tothom pugui practicar activitats física. És una de les conclusions assolides pels candidats en aquest àmbit i que van expressar al debat electoral que Cugat Mèdia i el TOT Sant Cugat van organitzar la setmana passada a El Siglo.

La dotació de més estructures, com piscines, ha estat un punt comú entre el PSC, el PP i Primàries. Des d'ERC-MES la mirada és més immediata i s'aposta per garantir un bon manteniment dels equipaments ja existents.

Per a la CUP-PC és important 'que cap infant es quedi sense fer esport per qüestions econòmiques'. Es tracta d'un compromís que Junts per Sant Cugat comparteix i que porta més enllà, ja que vol que 'tothom, persones amb discapacitat, joves, gent gran i famílies' puguin gaudir de l'activitat física.

La relació amb les entitats ha estat una altra qüestió abordada. Cs posa en dubte 'la viabilitat econòmica de l'OMET' i aposta perquè sigui l'Ajuntament qui es relacioni directament amb els clubs. Una relació que, per Units per Avançar, ha de ser 'efectiva' perquè l'esport arribi a tothom. Un punt de vista compartit per Sant Cugat en Comú, que veu en la pràctica esportiva 'una eina generadora de valors'.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat