La trobada ha tingut lloc a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau / Foto: Cugat Mèdia

La trobada ha tingut lloc a la plaça del Coll de la Creu d'en Blau / Foto: Cugat Mèdia

  • Pau Vázquez
  • | el 22/mai/19

Sant Cugat en Comú i veïns de les Planes es troben per tractar les reivindicacions del barri

La formació s'ha apropat al districte per explicar el seu programa

Sant Cugat en Comú s'ha apropat aquest dimecres a les Planes per parlar de les problemàtiques del districte amb els seus veïns i explicar el programa electoral de la formació. Una trentena de persones ha acudit a la cita, que s'ha celebrat a la plaça de la Creu d'en Blau, i en la qual s'han posat sobre la taula les qüestions que afecten el dia a dia dels habitants. El manteniment de la zona, la participació ciutadana i la descentralització han estat algunes de les temàtiques tractades a una trobada que ha anat moderada per l'alcaldable dels comuns, Ramon Gutiérrez.

En declaracions a Cugat.cat, Gutiérrez ha explicat que el seu programa porta 'poques propostes concretes' sobre les Planes perquè aposten per mesures que 'serveixen per a tots els barris' com el manteniment dels carrers i l'enllumenat. L'alcaldable ha posat èmfasi en la proposta per 'refer els consells de barri, millorar la seva capacitat vinculant i que tinguin un pressupost ordinari'.

Ramon Gutiérrez

Durant aquesta campanya hem fet microtrobades per parlar sobre les coses importants dels barris que afecten el seu dia a dia.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat