• Albert Prat
  • | el 23/mai/19

El PP es presenta com la garantia d'uns espais públics 'neutrals'

La diputada per Barcelona Cayetana Álvarez de Toledo dóna suport a Benejam com la persona adequada per 'defensar la democràcia a Sant Cugat'

La candidatura del PP a Sant Cugat es presenta com la garant de la 'neutralitat' a l'espai públic i de la 'defensa de la democràcia'. La diputada per Barcelona dels populars, Cayetana Álvarez de Toledo, ha manifestat el seu suport a l'alcaldable, Álvaro Benejam, en una roda de premsa davant de l'ajuntament on ha remarcat que pancartes com les que s'han penjat durant aquest mandat 'no representen' a tota la població.

De Benejam, la diputada n'ha dit que ha fet un 'activisme democràtic exemplar' amb la defensa d'aquesta neutralitat, una necessitat que és 'no només política, també moral'. 'Aquí s'han penjat cartells que agredeixen als ciutadans constitucionalistes', ha afegit Álvarez de Toledo que també ha remarcat que el govern municipal no s'ha preocupat el darrer mandat per tirar endavant les seves responsabilitats 'elementals', com la seguretat, la neteja de carrers i ajustar els impostos, perquè estaven massa ocupats en la 'construcció d'una espècie de delirant república'.

En la recta final de campanya, Álvaro Benejam ha assegurat que la seva candidatura està 'només per Sant Cugat' i que els resultats a les últimes generals, on la seva formació es va quedar amb una sola diputada a Barcelona, no els haurien d'afectar. 'Ha de primar el projecte municipal d'una candidatura que posa la gestió per damunt de qualsevol altra cosa', ha conclòs Benejam. Segons l'acaldable popular, la seva presència al govern permetria centrar-se en 'fer la vida dels santcugatencs més còmoda' i en preservar la neutralitat institucional.

Cayetana Álvarez de Toledo

Té un magnífic projecte basat en les qüestions més elementals, com la seguretat, la neteja i la baixada d'impostos. Fins ara s'han oblidat de tot això perquè estaven ocupats en la construcció d'una delirant república.


Álvaro Benejam

En els últims temps hem tingut una pancarta indicada només per independentistes i aquesta neutralitat que no ha complert l'equip de govern s'ha de fer realitat a partir del 26 de maig.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat