• Albert Prat
  • | el 24/mai/19

VOX es veu com el 'vot útil' enfront a l'oposició 'inútil' de Cs i el PP

VOX apel·la a la seva condició 'd'oposició útil' davant de 'l'acomodament' de Cs i PP per fer-se un lloc al ple de Sant Cugat el diumenge. Així ho han assegurat tant l'alcaldable a la ciutat, Nerea Andrés, com el de Barcelona, el també diputat al Congrés Ignacio Garriga en una roda de premsa davant de l'institut Joaquima Pla i Farreras, on s'han postulat com el partit defensor 'de la família'.

Garriga i Andrés han apuntat que el seu paper tant si es entren com si queden fora serà dir les 'coses clares' en la defensa d'Espanya i dels valors tradicionals, una feina que troben a faltar als altres partits. Com a exemple, han posat el club cannàbic de l'avinguda Ragull, del qual n'exigeixen el tancament, com també ha fet durant la campanya Units per Sant Cugat.

Sobre la demanda de concentració de vot a la dreta constitucionalista, VOX rebutja el concepte de 'vot útil', ja que considera que els partits que el rebrien han fet 'feina inútil' durant els últims anys. A canvi, es presenten com una opció 'fresca i nova' per enfrontar-se 'al separatisme i al comunisme'.

Garriga ha canviat Sant Cugat per Barcelona per aquests comicis municipals. Al 2015 va liderar la coalició amb Família y Vida, que va obtenir 482 vots i cap regidor.

Ignacio Garriga

El proper diumenge tenen la veritable oportunitat de destronar aquesta oposició inútil que conniveix amb aquest govern municipal. L'Álvaro Benejam i l'Aldo Ciprian l'única cosa que han fet és adaptar-se als sillons. Venim amb la voluntat ferma d'aixecar catifes i tornar l'Ajuntament als ciutadans.


Nerea Andrés

Segueixen deixant de banda els joves, atemptant contra els joves i les famílies. Els protegirem, crearem una regidoria de Famílies per casos com aquest.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat