La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca / Foto: Cugat.cat

La directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca / Foto: Cugat.cat

  • Redacció
  • | el 24/mai/19

Cobertura especial de Cugat Mèdia amb motiu de la nit electoral del 26-M

El mitjà multimèdia de Sant Cugat recollirà tots els detalls de la jornada des de dos quarts de nou del matí

Cugat Mèdia ofereix una cobertura especial aquest diumenge per seguir la jornada i la nit electoral de les municipals. Un desplegament amb notícies, seguiment per xarxes i un minut a minut amb redactors a les seus de les candidatures que es tancarà amb un programa especial de ràdio i televisió de vuit de la tarda a onze de la nit conduït per la directora de Cugat Mèdia, Mònica Lablanca. L'espai comptarà amb connexions a les seus dels partits i amb tertulians i analistes, a més de la primera entrevista amb l'alcaldable de la formació guanyadora. Els convidats a la tertúlia són Àlvar Roda, Jordi Feixas, Iona Casadevall, Mariona Sòria, Mireia Gallego i Juanjo Cortés.

A més, Cugat Mèdia oferirà un resum en vídeo de la jornada amb els resultats de les eleccions a Sant Cugat i una notícia per a cadascun dels partits que obtinguin representació al plenari. Com voten els candidats i les curiositats de la jornada són altres dels continguts que es podran consultar al portal multimèdia municipal.

La participació a la jornada i les possibles incidències, així com l'escrutini tant a Sant Cugat com a Valldoreix, es podran seguir al minut.

L'endemà, dilluns, Cugat Mèdia acollirà una tertúlia especial a partir d'un quart de deu del matí amb els representants de les candidatures que hagin obtingut representació.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat