• Pau Vázquez
  • | el 24/mai/19

ERC-MES posa el punt final a la campanya convençuda de ser 'un projecte guanyador'

L'alcaldable de la candidatura, Mireia Ingla, assegura arribar a les eleccions amb 'molt bones sensacions'

La candidatura d'ERC-MES ha celebrat aquest divendres l'acte final de campanya a la seu del partit amb 'l'objectiu d'explicar el projecte a tots els barris fet realitat'. L'alcaldable de la formació, Mireia Ingla, ha recordat que 'no han vingut a la campanya per parlar de models, sinó de persones' i ha assegurat que no han fet cap tipus de 'pacte per les cadires' amb cap altra candidatura. Ingla també ha aprofitat l'acte per demanar el vot i 'fer possible un canvi després d'un govern de 32 anys que té un projecte esgotat'.

La trobada, que en un inici s'anava a celebrar a la plaça de Quatre Cantons, ha tingut lloc finalment a la seu del partit a causa d'una pluja que no ha evitat que els membres de la candidatura fessin pinya en el darrer dia de la campanya electoral. Amb un parlament adreçat a tots els assistents, Ingla ha agraït la feina feta i la implicació de les persones que han fet possible 'un projecte guanyador'.

La formació arriba a les eleccions municipals 'amb molt bones sensacions' ja que, segons l'alcaldable, 'les inquietuds de la ciutadania han coincidit amb l'objectiu del projecte d'Esquerra'.

Mireia Ingla

Després de 32 anys amb el mateix govern, després d'un projecte que ja està esgotat, la millor manera de canviar aquest govern és votant ERC-MES.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat