• Roger Cuartielles
  • | el 24/mai/19

Junts per Sant Cugat abaixa el teló de campanya amb 'el desig de seguir governant'

Demanen als santcugatencs que apostin per 'preservar l'actual model de ciutat'

Junts per Sant Cugat no es conforma amb guanyar aquest diumenge i demana 'poder governar'. Els de Carmela Fortuny han abaixat aquest divendres el teló de la campanya al Cafè Belgrado amb el convenciment que diumenge els santcugatencs apostaran per 'preservar el model de ciutat'. Es reivindiquen hereus del projecte urbanístic i social impulsat per les tres alcaldies convergents i defensen que, al contrari del que els retreuen, tenen 'un projecte de futur'. Sobre la taula, reptes com la mobilitat i l'habitatge. 'Nosaltres no hem expulsat ningú de la ciutat, els problemes amb l'habitatge són generalitzats', reivindiquen.

Fortuny ha tancat la campanya com la va començar: acompanyada de Lluís Recoder i Mercè Conesa. Durant aquests 15 dies, els dos exalcaldes s'han convertit en habituals teloners dels seus actes i han revindicat el model de ciutat vigent. Conesa tampoc ha desaprofitat les últimes hores: 'Hem d'esgarrapar vots fins al darrer minut, ens hi juguem molt'. També ha disparat contra els adversaris polítics. 'La CUP-PC diu que s'inverteix massa en neteja, què vol una ciutat bruta?', ha etzibat.

Recoder ha seguit un estil semblant. 'Aquests dies he escoltat molts retrets, però cap proposta. He estat atent, però no hi ha models alternatius', ha dit respecte a les altres opcions polítiques. 'El Sant Cugat que estimem està en risc', ha insistit Fortuny en el seu torn de paraula i ha carregat contra aquells que els volen 'fer fora del govern': 'Nosaltres som tots per a una ciutat, els altres són tots contra la Carmela'. L'alcaldable també ha tret pit dels 32 anys de govern que els adversaris els recriminen. '32 anys de democràcia en què hem revalidat la confiança de la gent', ha defensat. Per això, ha demanat 'no abaixar la guàrdia' als votants i apostar pel seu projecte polític de 'manera massiva'.

L'acte també ha tingut espai pels agraïments i els records. Fortuny ha agraït als membres de la llista la dedicació i la força. També ha tingut un record cap als polítics presos i els 'exiliats'. 'Avui han suspès als nostres diputats, això no es pot permetre'.

Tot plegat en un acte que ha resumit la campanya amb imatges, música i també dades: més de 300 actes, 200 passejades i 50 cafès. 'M'hi he deixat la pell i la veu', ha dit Fortuny, que diumenge espera revalidar l'alcaldia.

Carmela Fortuny

El Sant Cugat que estimem pot estar en risc si ens fan fora. Són tots contra el projecte de Sant Cugat i nosaltres som tots per a una bona ciutat.


Mercè Conesa

La CUP-PC vol una ciutat bruta. Gastem massa en neteja. Resulta que volen capgirar aquest model en què l'ordre i la neteja ens permeten fer vida als carrers.


Lluís Recoder

No es tracta només de guanyar. Es tracta de guanyar i de governar. Cal guanyar bé perquè no hi hagi sumes alternatives.











NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat