L'alcaldable de Junts, Carmela Fortuny, amb el conseller Jordi Puigneró / Foto: Cugat Mèdia

L'alcaldable de Junts, Carmela Fortuny, amb el conseller Jordi Puigneró / Foto: Cugat Mèdia

  • Martí González
  • | el 24/mai/19

Junts per Sant Cugat vol que la ciutat lideri la innovació tecnològica i l'aplicació del 5G

La candidatura ha anunciat que ja treballa en una prova pilot amb la Generalitat per a prestar serveis amb 5G

Junts per Sant Cugat es posa la connectivitat i la innovació tecnològica com una de les prioritats del programa electoral. En aquest sentit, el conseller de Polítiques Digitals, el santcugatenc Jordi Puigneró, ha mostrat el seu suport a la candidata i actual alcaldessa, Carmela Fortuny, perquè 'Sant Cugat lideri la revolució digital al país', com una de les ciutats que acollirà la prova pilot per a la implementació del 5G.

Puigneró ha explicat que la tecnologia 5G, que s'ha de començar a desplegar el 2020, permetrà donar serveis 'de valor afegit' a les persones. De fet, ha assegurat que una millor connectivitat, un accés universal a la connectivitat, 'ens fa més iguals i que no hi hagi ciutadans de primera i ciutadans de segona'. En aquest sentit, el conseller ha elogiat 'la voluntat política' de Junts per Sant Cugat a l'hora de posar facilitats a l'executiu català. S'ha mostrat 'convençut' que la candidatura pot fer de Sant Cugat 'la primera ciutat 5G del país', de la mateixa manera que va ser 'la primera 'smart city' del país'.

Sant Cugat, per tant, segons el conseller, 'té els ingredients' per a aprofitar aquesta tecnologia i aplicar-la 'al servei de les persones'. També pel que fa a atreure talent, amb l'aposta pel suport a les empreses, a l'emprenedoria i a les universitats.

L'alcaldable, Carmela Fortuny, ha reiterat la importància que donen des de Junts per Sant Cugat a la innovació tecnològica i a la implementació d'aquestes noves tecnologies per 'ser els primers de la classe'.

Jordi Puigneró

De la mateixa manera que aquesta ciutat va ser avanguardista i la primera 'smart city' de Catalunya, estic convençut que només Junts per Sant Cugat i Carmela Fortuny pot fer que Sant Cugat sigui la primera ciutat 5G del país.


Carmela Fortuny

Volem donar un impuls ferm al proper mandat amb la incorporació de la tecnologia 5G per a millorar els serveis a les persones. Com sabeu, volem ser els primers de la classe.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat