• Sergio Morales
  • | el 24/mai/19

La CUP-PC arriba al 26-M amb una aposta 'ambiciosa, honesta i guanyadora'

Els antisistema, convençuts d'acabar amb 32 anys de governs convergents

La CUP-PC ha posat punt final a la campanya de les eleccions municipals convençuda de ser una candidatura 'ambiciosa, honesta i guanyadora' capaç de posar fi a 32 anys de governs de CiU (posteriorment PDeCAt-Demòcrates). 'Hi ha una classe política al servei d'una classe social que aquests dies està molt nerviosa'. Ho ha dit l'alcaldable cupaire, Núria Gibert, en un acte al Celler Modernista, on ha advertit que a l'Ajuntament 'hi ha centenars de sous d'amics en joc, desenes de secrets per destapar, moltes catifes que tenim moltes ganes d'aixecar'.

L'acte final de campanya ha servit a la candidatura per posar de nou el focus en la situació habitacional que viu Sant Cugat. Els cupaires han insistit en la necessitat de treballar 'contra l'expulsió' a la qual sotmet, asseguren, el model de ciutat actual. De fet, la crisi habitacional marca el discurs de la CUP-PC a l'hora de demanar el vot. El fins ara regidor Ignasi Bea ha insistit a propiciar un canvi de govern ara perquè 'd'aquí a quatre anys molts potser haurem hagut de marxar de la ciutat'.

Els cupaires han aprofitat la trobada per treure pit per la feina feta durant els dos mandats que fa que tenen representació al consistori. La fins ara portaveu i número 2 de la CUP-PC, Lourdes Llorente, creu que els antisistema han propiciat canvis en les polítiques de ciutat. El combat contra la corrupció, les polítiques en favor del cooperativisme i situar el feminisme al centre dels discursos són algunes de les fites de les quals els cupaires se senten partícips.

Als comicis de fa quatre anys, la CUP-PC va aconseguir 5.561 vots, un 15'2% dels sufragis, que es van traduir en quatre regidors.

Núria Gibert

Hi ha una classe política al servei d'una classe social que aquests dies està molt nerviosa. Hi ha centenars de sous d'amics en joc, desenes de secrets per destapar, moltes catifes per aixecar.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat