Josep Puig, amb Fortuny, revalida la presidència de l'EMD / Foto: Cugat Mèdia

Josep Puig, amb Fortuny, revalida la presidència de l'EMD / Foto: Cugat Mèdia

  • Pau Vázquez / Sílvia González
  • | el 26/mai/19

Josep Puig guanya els comicis a Valldoreix i manté la presidència de l'EMD

A 200 vots s'ha situat Xavier Humet, de Guanyem Valldoreix

El candidat de Junts per Sant Cugat Valldoreix, Josep Puig, ha guanyat les eleccions al territori i mantindrà la presidència de l'EMD. Puig ha aconseguit 1.505 vots, 204 més que el candidat de la confluència d'esquerres Guanyem Valldoreix, Xavier Humet. Tot i la victòria de Junts per Sant Cugat Valldoreix, la candidatura perd un vocal i, de moment, governaria en minoria la junta de veïns. En tercera posició ha quedat Susana Casta, que ha obtingut 520 vots.

El president en funcions de l'EMD ha valorat la resposta de la ciutadania davant unes eleccions concorregudes amb sis presidenciables. Tot i la pèrdua d'una vocalia, Puig s'ha mostrat satisfet dels resultats que dóna a la seva candidatura tres vocalies i la presidència. Un escenari que deixaria un govern en minoria, cosa que no intimida el president a l'hora de fer pactes. No descarta ningú. Considera que, llevat de temes de país, es poden fer pactes puntuals amb qualsevol de les formacions representades.

I aquestes són, després de Junts per Sant Cugat Valldoreix; ERC-MES amb dos vocals, i la CUP-PC, Cs i el PSC, totes tres amb un vocal. Aquesta vocalia del PSC suposa el retorn dels socialistes a la junta de veïns, on no tenien representació. Les dades de les vocalies encara no són oficials, però estan confirmades per Cugat Mèdia.

En quant a la urna de la presidència, en quarta posició s'ha situat Sergio Blázquez, de Cs (392 vots); Marta Salvador, del PP (212) i David Sempere, de Primàries Valldoreix (134 vots).

Josep Puig

Això ha demostrat que ni unint-se diversos partits per fer-nos fora no ho han aconseguit.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat