• Albert Prat
  • | el 27/mai/19

El PSC reneix i pot ser decisiu amb quatre regidors

El PSC serà la tercera força al ple de Sant Cugat amb 5.360 vots (12,15%) i quatre regidors. Quatre anys després del pitjor resultat de la història del partit, amb un sol regidor, la formació liderada per Pere Soler recupera un paper central a la política santcugatenca. Els socialistes han arrodonit la nit amb una vocalia a Valldoreix. Segons Soler, els resultats de les eleccions reflecteixen una voluntat de 'canvi', tot i que no ha tancat la porta a explorar totes les aliances.

Militants i candidats han viscut la muntanya russa electoral, amb canvis constants des de bon principi, amb expectació i certa cautela, tot i que poc a poc, amb la consolidació del quart regidor, s'ha convertit en eufòria. Pere Soler, Elena Vila, José Gallardo i Pilar Gorina seran els representants d'una formació que pretén ser decisiva en els propers anys. Només l'acostament final de Cs, que amenaçava l'últim regidor, ha fet perillar la festa del PSC, que ho ha celebrat a la seva seu amb apoderats, militants i candidats.

Ara s'obre un escenari amb múltiples possibilitats per als socialistes, que es reuniran en executiva durant aquesta setmana per fixar les línies mestres de la política de pactes del partit. A la compareixença d'anàlisi dels resultats, l'alcaldable i futur portaveu no ha tancat cap porta i ha assenyalat que el PSC 'facilitarà la governabilitat de la ciutat'.

Respecte al 2015, la formació obté més del doble de vots i arrossega el bon resultat de les generals, on també van ser tercera força.

Pere Soler

Nosaltres vam dir que ens presentàvem per guanyar l'alcaldia, però vam dir també que el PSC podria facilitar l'alcaldia de la ciutat. S'obren moltes escenaris i hem de fer una reflexió.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat