• Pau Vázquez
  • | el 27/mai/19

Cs manté els tres regidors i adverteix que 'no pactarà amb ningú'

La candidatura encapçalada per Aldo Ciprian ha obtingut 5.188 vots i se situa com a quarta força

Cs manté els tres regidors al ple de Sant Cugat amb 5.188 vots i adverteix que 'no pactarà amb ningú'. Tot i aconseguir més de 400 vots respecte als anteriors comicis i quedar-se a només 172 del PSC, la formació taronja cau a la quarta força amb un 11,76% dels vots totals. A Valldoreix, Cs manté, de moment, un vocal i el seu presidenciable, Sergio Blázquez, ha estat la quarta candidatura amb 391 vots.

La candidatura ha viscut la nit electoral al restaurant Mitja Lluna amb l'esperança continguda d'arrabassar un regidor als socialistes. A mesura que l'escrutini ha anat avançant, la il·lusió de mantenir-se com a tercera força s'ha anat esvaint. Un repunt dels vots als moments finals ha fet somiar al partit taronja, però finalment s'ha hagut de conformar amb els tres regidors.

Tres regidors que, a més, repeteixen. Aldo Ciprian, Munia Fernández-Jordán i Sergio Blázquez seran els representants de Cs al consistori amb un objectiu clar: 'treballar millor per arribar a més santcugatencs'. En declaracions a Cugat Mèdia amb el 100% dels vots escrutats, l'alcaldable de Cs, Aldo Ciprian, ha posat en valor que no hi hagi majoria absoluta i ha reconegut que la ciutat necessita un canvi i que aquest 'no passa per Junts per Sant Cugat'.

Als comicis europeus, Cs ha obtingut 4.358 vots, que representen un 9,93% del total.

Aldo Ciprian

Sant Cugat necessita un canvi i no passa per Junts per Sant Cugat. Nosaltres estem per donar solucions, fiscalitzar el govern que surti i donar el millor de nosaltres.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat