• Albert Prat
  • | el 27/mai/19

El PP s'estavella i queda fora de l'Ajuntament

El PP no formarà part del ple de l'Ajuntament el proper mandat. El partit ha fregat el 5% necessari per entrar al repartiment de regidors, una xifra que no ha superat en cap moment de l'escrutini, però finalment s'ha hagut de conformar amb un 1.934 vots, un 4,38% del total. Tristes i cares llargues als populars, que afrontaran ara un procés de reflexió per imaginar quin serà el seu paper durant el mandat.

La nit ha començat amb cert optimisme a les files dels populars, que aspiraven a consolidar el regidor obtingut en les últimes eleccions. Així ho indicaven els primers recomptes que arribaven dels apoderats, però tant bon punt s'han fet públics els primers resultats oficials, els bons presagis han començat a trontollar. La fragmentació del vot de la dreta constitucionalista, VOX ha obtingut 800 vots, ha estat un llast per al PP, que en cap moment de l'escrutini ha superat el 5%. Tot plegat ha deixat els populars amb 350 vots menys que el 2015, quan en van obtenir 2.284, un resultat que podria haver servit per, al menys, repetir amb un regidor.

Ara queda, com ha explicat l'alcaldable i fins ara portaveu a l'Ajuntament, Álvaro Benejam, obrir un procés de reflexió per analitzat quins han estat els errors que han conduït a aquesta situació i lluitar per retornar al ple d'aquí quatre anys. 'Creiem que la nostra candidatura val la pena i té recorregut de futur', ha afirmat Benejam. Des del punt de vista personal, Benejam ha assenyalat que també caldrà fer una reflexió, però que no es pot fer en calent.

Álvaro Benejam

Hem d'acceptar aquest resultat i a partir d'ara treballar des de fora de l'Ajuntament i al carrer. Creiem que la nostra candidatura val la pena i té recorregut de futur.
NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat