Els 25 regidors i regidores juraran o prometran el cÓrrec / Foto: Sant Cugat

Els 25 regidors i regidores juraran o prometran el cÓrrec / Foto: Sant Cugat

  • MartÝ Gonzßlez
  • | el 29/mai/19

El calendari postelectoral de la polÝtica municipal a Sant Cugat

El 15 de juny es constituirÓ el nou ple i en sortirÓ elegit l'alcalde o alcaldessa

El nou ple municipal de Sant Cugat, sorgit de les eleccions de diumenge, es constituirÓ el proper dissabte 15 de juny a les dotze del migdia a la sala de plens. Els 25 regidors, amb 14 cares noves, hauran de prometre o jurar el cÓrrec desprÚs que es constitueixi la mesa d'edat, presidida pel regidor electe de major edat, Joan PuigdomŔnech (Junts), i que tindrÓ com a vocal el cÓrrec electe de menor edat, Alba Gordˇ (ERC-MES).

Posteriorment, la secretÓria de l'Ajuntament, Rosa CastellÓ, cridarÓ per ordre alfabŔtic als 25 regidors perquŔ votin de forma secreta l'alcalde o l'alcaldessa. NomÚs poden optar a aquest cÓrrec els caps de llista: Carmela Fortuny (Junts), Mireia Ingla (ERC-MES), Pere Soler (PSC), Aldo Ciprian (Cs) i N˙ria Gibert (CUP-PC). DesprÚs del recompte de vots es proclamarÓ alcalde o alcaldessa electe el candidat que hagi obtingut la majoria absoluta (13 vots o mÚs). Si cap d'ells ho aconsegueix, Carmela Fortuny revalidaria l'alcaldia com a cap de la llista mÚs votada.

La primera sessiˇ ordinÓria del ple municipal tindrÓ lloc un mes desprÚs, el dilluns 15 de juliol, i servirÓ per elegir el cartipÓs del nou govern.

EMD de Valldoreix
La sala de plens de l'EMD de Valldoreix tambÚ acollirÓ el mateix dissabte la constituciˇ de la nova junta de ve´ns. SerÓ a les cinc de la tarda i s'elegirÓ el president i els vuit vocals. Els resultats de diumenge han determinat tres vocalies per Junts per Sant Cugat Valldoreix; dues, per ERC-MES i una per a la CUP-PC, Cs i el PSC.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat