Madrona és la número 3 d'ERC-MES / Foto: ERC-MES

Madrona és la número 3 d'ERC-MES / Foto: ERC-MES

  • Sílvia González
  • | el 28/mai/19

Madrona deixa la sotspresidència de La Unió

La marxa és amb motiu de la seva estrena com a regidora per ERC-MES

Tal com ja va dir a Cugat Mèdia, Esther Madrona abandona el càrrec de sotspresidenta de La Unió Santcugatenca per la seva condició de regidora electe per ERC-MES. La republicana ha enviat una carta als socis on explica que renuncia a la seva responsabilitat per veure incompatibilitat en els càrrecs.

Madrona explica que continuarà treballant per al projecte de l'entitat, ara, des del consistori. També anima tothom a participar del procés participatiu de 'la nova Unió'. Per a ella, la marxa té un punt agredolç, però ha valorat la feina feta des de 2010 i també com a sotspresidenta, des de feia vuit mesos.

De moment, el càrrec de Madrona a l'entitat centenària queda lliure a l'espera de la decisió de la junta directiva. La santcugatenca, que anava de 3 a la llista, també és membre de la junta de Bastoners de Sant Cugat i de la Comissió de Carnaval. Sobre el seu futur en aquestes entitats, Madrona ha explicat que hi té 'un altre nivell d'implicació' però que la voluntat és continuar-hi vinculada. Tot i així, es dóna un temps per valorar-ho.

Esther Madrona

Tinc un sentiment de tristesa, just ara que estem a punt de tornar. Sap una mica de greu.




NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat