Els 25 nous regidors prendran possessió aquest dissabte / Foto: Localpres

Els 25 nous regidors prendran possessió aquest dissabte / Foto: Localpres

  • Martí González
  • | el 13/jun/19

Coneix els 25 nous regidors del ple municipal

El ple municipal de Sant Cugat es constituirà aquest dissabte 15 de juny amb els nous 25 regidors sorgits de les eleccions municipals. 11 d'ells repeteixen del darrer mandat i 14 són noves incorporacions al plenari, tot i que n'hi ha que ja havien estat regidors en mandats anteriors. Es tracta del ple amb més dones que ha tingut el consistori amb 13 regidores. Cugat Mèdia t'acosta el perfil dels 25 regidors que prendran possessió i que hauran d'investir alcalde o alcaldessa.

Junts per Sant Cugat

Carmela Fortuny (Junts per Sant Cugat)

1. Carmela Fortuny

Llicenciada en Ciències de l'Educació, màster en gestió pública i logopeda. Va ser tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania entre 2007 i 2011 i de Cultura, Coneixement i Promoció de la ciutat al govern de Mercè Conesa, de 2015 a 2018, quan la va substituir com a alcaldessa al juny.
Josep Lluís Lliberia (Junts per Sant Cugat)

2. Josep Lluís Lliberia

Enginyer químic i doctor en ciències químiques, es dedica a l'assessorament de grups de recerca i laboratoris en l'àmbit de l'espectrometria de masses dins la química analítica. Excoordinador local de l'ANC i soci fundador de La Crida, s'estrena com a regidor.
Cristina Paraira (Junts per Sant Cugat)

3. Cristina Paraira

Mestra i Postgrau en administració pública. Va entrar al ple l'any 2003 i en el darrer mandat ha estat tinenta d'alcalde de Presidència, Entorn Urbà, Mobilitat i Seguretat Ciutadana. Va formar part d'Unió Democràtica i de Demòcrates.
Josep Maria Vallès (Junts per Sant Cugat)

4. Josep Maria Vallès

Periodista. Exdirector del TOT Sant Cugat, del Diari de Sant Cugat i de Món Sant Cugat i membre fundador de l’Aula d’Extensió Universitària de la Gent Gran de Sant Cugat. Debuta també al ple municipal.
Sandra Casat (Junts per Sant Cugat)

5. Sandra Casat

Mestra de l'escola Turó de Can Mates. Expresidenta de l'Esbart Sant Cugat, s'estrena també a la política municipal.
Albert Salarich (Junts per Sant Cugat)

6. Albert Salarich

Director d'art i consultor, ha treballat en sector com la moda, l'alimentació, la indústria i el turisme, entre d'altres. Expresident de l'entitat SantCugatCreix, també ha estat directiu del Pati Hoquei Club Sant Cugat. S'estrena com a regidor.
7. Eloi Rovira (Junts per Sant Cugat)

7. Eloi Rovira

Tècnic superior d'esports i capità de la secció d'atletisme del FC Barcelona. President del PDeCAT de Sant Cugat, el darrer mandat el va començar com a regidor i el va acabar com a tinent d'alcalde de Promoció de la Ciutat, Joventut i Esports.
8. Núria Fernández (Junts per Sant Cugat)

8. Núria Fernández

Farmacèutica. Fundadora i associada a la Crida, és sòcia d'Òmnium Cultural i exvocal de l'ANC de Sant Cugat. Debutarà com a regidora.
9. Joan Puigdomènech (Junts per Sant Cugat)

9. Joan Puigdomènech

Doctor en Física, ha estat professor a l'UPC i a l'ETSAV de Sant Cugat. Serà el seu tercer mandat. Ha estat regidor de Medi Ambient de 2011 a 2015 i tinent d'alcalde de Territori, Medi Ambient i Participació Ciutadana fins al 2019.

ERC-MES

Mireia Ingla (ERC-MES)

10. Mireia Ingla

Llicenciada en Dret, ha estat la tercera vegada que es presentava com a alcaldable de la formació. El 2011 va quedar fora del ple i al darrer mandat va entrar-hi per primera vegada, sent portaveu del grup municipal. És l'única regidora d'ERC-MES que repeteix al consistori.
11. Francesc Duch (ERC-MES)

11. Francesc Duch

Arquitecte i expresident del Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC). És militant d'ERC i ja va figurar a les llistes de la coalició a les eleccions municipals de 2015 com a número 9, però llavors ho va fer com a independent.
12. Esther Madrona (ERC-MES)

12. Esther Madrona

Tècnica de comunicació i dinamitzadora cultural. És vicepresidenta de La Unió i membre també de la junta de Bastoners de Sant Cugat i la Comissió de Carnaval.
13. Alba Gordó (ERC-MES)

13. Alba Gordó

Graduada en Física i Química amb Màster en Modelització matemàtica. Ha estat portaveu del Jovent Republicà i és la candidata de l'agrupació juvenil, que ha aportat set persones a la candidatura.
14. Francesc Carol (ERC-MES)

14. Francesc Carol

Llicenciat en Dret i Antropologia social i cultural amb postgrau en Egiptologia. Treballa a la banca i fa cursos i conferències. Torna a l'Ajuntament santcugatenc després de ser tinent d'alcalde amb Convergència i Unió del 2011 al 2015.
15. Gemma Aristoy (ERC-MES)

15. Gemma Aristoy

Mestra. Ha estat vinculada als Bastoners i als Castellers de Sant Cugat, entitat de la qual ha estat la presidenta durant quatre anys. També és membre de la comissió de Carnaval.

PSC

16. Pere Soler (PSC)

16. Pere Soler

Llicenciat en Geografia, Història i Història de l'Art i postgrau en Lideratge polític i gestió pública, és regidor a l'Ajuntament des de 2011. És cap de secció d'Empres i Mercat de Treball de l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB). Va ser tinent d'alcalde d'Ocupació i Polítiques Comarcals el 2017 amb el pacte entre PSC i PDeCAT-Demòcrates.
17. Elena Vila (PSC)

17. Elena Vila

Ha estat tècnica municipal de Serveis a les persones i Ocupació i assessora de l'àrea d'Ocupació quan Pere Soler va entrar al govern, com a càrrec de confiança. També ha estat assessora a l'Ajuntament de Premià de Mar. S'estrena com a regidora tot i haver anat a les llistes socialistes el 2007 i el 2011.
18. José Gallardo (PSC)

18. José Gallardo

Llicenciat en Geografia i màster en formació de professorat, treballa com a professor interí i és portaveu de l'executiva local del PSC. S'estrena com a regidor, tot i que als darrers comicis també anava com a número 3 a la llista socialista.
19. Pilar Gorina (PSC)

19. Pilar Gorina

Mestra i pedagoga, és directora d'escola. Torna al ple municipal després de ser regidora socialista del 2008 al 2011.

CIUTADANS

20. Aldo Ciprian  (Cs)

20. Aldo Ciprian

Enginyer i empresari, membre fundador del partit al 2006. Ha estat regidor i portaveu de Cs el darrer mandat.
21. Munia Fernández-Jordán (Cs)

21. Munia Fernández-Jordán

Advocada. Regidora el darrer mandat, i des de desembre de 2017 és diputada al Parlament català.
 22. Sergio Blázquez (Cs)

22. Sergio Blázquez

Llicenciat en Economia. Coordinador de Cs a la ciutat, també repeteix com a regidor després del darrer mandat. Ha estat el candidat de Cs per presidir l'EMD de Valldoreix i ha acabat en quarta posició amb 391 vots.

CUP-PC

23. Núria Gibert (CUP-PC)

23. Núria Gibert

Ha treballat en producció i dinamització cultural. Involucrada a la CUP des de 2008, ha estat regidora i portaveu de la formació en el darrer mandat. També va ser portaveu del secretariat nacional de la CUP.
24. Lourdes Llorente (CUP-PC)

24. Lourdes Llorente

Advocada. Presidenta del Club Karate Sant Cugat i expresidenta de la Coordinadora d'Entitats Esportives de la ciutat. Ha estat regidora de la CUP-PC els dos darrers anys, després de prendre el relleu de Ramon Piqué.
25. Marco Simarro (CUP-PC)

25. Marco Simarro

Educador social. Ha treballat a centres santcugatencs com l'escola Pi de'n Xandri i l'institut Joaquima Pla i Farreras. També ha estat vinculat a moviments com el 15-M, la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Arran i el Sindicat de Llogaters. Debuta com a regidor.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat