Ferran Margineda / Foto: CUP

Ferran Margineda / Foto: CUP

  • Anna Gonzßlez
  • | el 7/jun/19

La CUP-PC posa de nou a Ferran Margineda com a vocal a Valldoreix

Ferran Margineda repetirÓ com a vocal de la CUP-PC a l'EMD de Valldoreix. AixÝ ho ha decidit l'agrupaciˇ, desprÚs d'obtenir a les eleccions municipals un ˙nic vocal. Margineda prendrÓ possessiˇ del cÓrrec dissabte 15 de juny en la constituciˇ de la junta de ve´ns de Valldoreix.

Margineda ha lamentat que la confluŔncia Guanyem Valldoreix; sota la qual es va presentar a la presidŔncia la CUP-PC juntament amb ERC-MES, Sant Cugat en Com˙, Associaciˇ de Ve´ns Progressistes i Mou-te per Valldoreix; no hagi assolit els resultats esperats. Ara, per˛, explica Margineda, cal veure si s'assoleixen pactes, ja que Junts per Sant Cugat s'ha quedat amb la presidŔncia, per˛ en minoria amb tres vocals.

En aquest sentit, i tot perdre un vocal, Margineda explica que la seva presŔncia s'ha de centrar en 'seguir picant pedra', presentar mocions socials i fiscalitzar l'acciˇ de govern des de l'oposiciˇ.

Ferran Margineda

Si som oposiciˇ pura i dura em tocarÓ fer tasca de picar pedra, seguir presentant mocions socials i fiscalitzar l'acciˇ de govern.
NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat