Aquesta escena es repetirà: Josep Puig, com a president, posant la insígnia a Ferran Margineda / Foto: Localpres

Aquesta escena es repetirà: Josep Puig, com a president, posant la insígnia a Ferran Margineda / Foto: Localpres

  • Sergio Morales
  • | el 8/jun/19

Es perfilen els nous vocals de la junta de veïns de l'EMD de Valldoreix

Els grups municipals de la junta de veïns de l'EMD de Valldoreix ja han presentat qui seran els seus vocals. El proper dissabte 15 de juny prendran possessió en la sessió constitutiva de l'ens. Junts per Valldoreix Sant Cugat, amb tres vocals més el president, liderarà sense majoria absoluta el govern descentralitzat. ERC-MES disposarà enguany de dues vocalies i les tres restants se les reparteixen el PSC, Cs i la CUP-PC.

Junts per Valldoreix Sant Cugat
Susanna Herrada, Elena Degollada i Bernat Gisbert seguiran un mandat més acompanyant el president Josep Puig. El grup municipal afronta els propers quatre anys sense majoria absoluta i encara ha de definir quines carteres assumiran els vocals.

ERC-MES
El membre del Jovent Republicà Lluc Cahís serà el portaveu del grup municipal. Jaume Sanmartí i Olga Lacoma ocuparan la segona vocalia, però ho faran durant mig mandat cadascun. Això respon a un acord entre els republicans i la candidatura Guanyem Valldoreix, de la qual formaven part diverses agrupacions i partits d'esquerres i que no va aconseguir assolir la presidència de l'administració del territori.

PSC
Els socialistes han triat com a vocal Susanna Casta, que era la presidenciable de la formació a Valldoreix. Casta conformarà el grup socialista a Valldoreix i també coordinarà el grup municipal del PSC a l'Ajuntament de Sant Cugat. Casta ha estat ratificada per l'assemblea de l'agrupació local a proposta de l'executiva, que destacada 'la molt bona feina' que ha fet Casta a Valldoreix.

Cs
Anna Cano repetirà com a vocal de Cs a l'EMD aquest mandat. Així ho ha comunicat la formació taronja, que ha decidit per unanimitat renovar la confiança en Cano després de la 'feina feta' en el mandat anterior. El portaveu del partit a la ciutat, Aldo Ciprian, n'ha destacat l'experiència acumulada. 'El seu compromís ens fa considerar que és la persona adequada per a aquesta responsabilitat', ha dit.

CUP-PC
Ferran Margineda repetirà com a vocal de la CUP-PC a l'EMD de Valldoreix. Així ho ha decidit l'agrupació, després d'obtenir a les eleccions municipals un únic vocal.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat