Puig, en la presa de possessió de 2015 / Foto: Localpres

Puig, en la presa de possessió de 2015 / Foto: Localpres

  • Sílvia González
  • | el 14/jun/19

Valldoreix constitueix nova junta de veïns amb Josep Puig com a president

La sala de plens de l'Entitat Municipal Descentralitzada (EMD) de Valldoreix acull aquest dissabte, a partir de les cinc de la tarda, la constitució de la nova junta de veïns sorgida de les eleccions del 26 de maig. La sessió inclou la investidura del president. L'independent per Junts per Sant Cugat Valldoreix, Josep Puig, va guanyar les eleccions a la urna de presidència per tercera vegada consecutiva.

No obstant això, serà, de moment, un govern en minoria amb les quatre vocalies de Junts per Sant Cugat Valldoreix: Josep Puig i Susanna Herrada, Elena Degollada i Bernat Gisbert, que també repeteixen. Els que s'estrenen són els dos vocals d'ERC-MES, amb Lluc Cahís, com a portaveu, i Jaume Sanmartí. Es dóna el cas que Sanmartí, expresident de l'EMD per CiU, ocuparà la vocalia els dos primers anys del mandat seguit d'Olga Lacoma, tal com ha acordat la candidatura d'esquerres Guanyem Valldoreix.

La tercera formació serà el PSC, que torna a tenir representació a la junta amb Susana Casta. Suposa el retorn de Casta a Valldoreix, després de l'etapa en què va ser vocal de Cs. Pel partit taronja continua com a vocal Anna Cano i per la CUP-PC repeteix Ferran Margineda, ara com a portaveu.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat