Sant Cugat en Comú es va quedar sense representació al ple municipal a les passades eleccions / Foto: Cugat.cat

Sant Cugat en Comú es va quedar sense representació al ple municipal a les passades eleccions / Foto: Cugat.cat

  • Albert Diumenjó
  • | el 11/jun/19

Els comuns assenyalen la fragmentació del vot amb Podem com el motiu principal que els ha deixat fora del ple

Sant Cugat en Comú lamenta haver competit 'amb la marca d'una força germana'

Sant Cugat en Comú assenyala la disputa amb Podem per mobilitzar 'l'esquerra transformadora' com la causa principal per no obtenir representació institucional a l'Ajuntament després de 40 anys ininterromputs. Els comuns lamenten en un comunicat els mals resultats a les eleccions del passat 26 de maig i la pèrdua de veu al ple municipal. L'alcaldable de la formació, Ramon Gutiérrez, aposta per l'activisme en els pròxims quatre anys per 'seguir amb la mateixa estratègia de fons, els mateixos valors i les mateixes reivindicacions'.

Sant Cugat en Comú mostrava ambició i confiança abans de les eleccions municipals per millorar els resultats de l'anterior mandat en què el partit havia aconseguit dos regidors. El 26-M, però, els comuns no van assolir el 5% dels suports i es van quedar sense representació.

La formació ha emès un comunicat on lamenta el resultat i assenyala Podem com a causa principal de la desfeta, ja que han competit 'amb la marca d'una força germana'. De totes maneres, el partit insisteix en la seva aposta 'd'una confluència d'esquerres' per recuperar la representació institucional.

El partit també reivindica la seva trajectòria a l'espai polític santcugatenc, primer com a PSUC, ICV-EUiA i actualment Sant Cugat en Comú, i el seu 'compromís i treball en la defensa del bé comú, del medi ambient, del feminisme i de la cohesió social'.

Ramon Gutiérrez

Aquest quatre anys seguirem amb la mateixa estratègia de fons, que és seguir els mateixos valors i les mateixes reivindicacions però hem de canviar la forma. Haurem de centrar-nos en fer activisme i seguir als llocs on no hi hem deixat de ser com els moviments socials i les entitats de la ciutat.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat