La manifestació ha culminat davant la Casa de Cultura / Foto: Cugat Mèdia

La manifestació ha culminat davant la Casa de Cultura / Foto: Cugat Mèdia

  • A Diumenjó / S González
  • | el 14/jun/19

Concentració de protesta aquest dissabte davant l'ajuntament pel pacte d'esquerres

L'ANC crida els santcugatencs a les 12 del migdia coincidint amb el ple de constitució

L'ANC de Sant Cugat convoca la ciutadania aquest dissabte a les 12 del migdia davant l'ajuntament per protestar contra el pacte de les esquerres segellat aquest divendres per governar la ciutat. Coincidint amb l'inici del ple que, amb tota probabilitat investirà Mireia Ingla (ERC-MES) com alcaldessa, l'Assemblea dirà 'no' a l'acord que ha unit republicans, socialistes i cupaires. En una conversa amb Cugat Mèdia, després de l'anunci del pacte, el coordinador de l'ANC, Xavier Palet, afirma que enviaran un comunicat als socis perquè es manifestin en contra d'aquest 'pacte ingrat'. Palet ha avançat que la concentració mensual de diumenge, amb motiu de l'empresonament dels 'Jordis', tindrà un 'caire diferent' després dels últims esdeveniments.

Un posicionament que ha arribat en un dia intens, també, per a l'ANC i ADIC, després que aquesta última convoqués una concentració davant el consistori en els moments previs de la roda de premsa de l'acord.

Així, una part de l'independentisme a Sant Cugat mostrava la seva disconformitat amb una eventual aliança d'esquerres que permetés formar govern amb 'partits del bloc del 155'.

Un centenar d'assistents s'ha congregat davant el consistori per després fer camí fins a la Casa de Cultura on estava prevista una assemblea d'ERC-MES, tot i que allà no hi havia cap representació dels republicans.

L'objectiu era fer saber a la coalició que no volen una entesa amb el PSC.

NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat