• Sergio Morales
  • | el 15/jun/19

Junts per Sant Cugat va rebre el vistiplau dels seus presos per treballar un pacte amb el PSC

Un acord entre Junts per Sant Cugat i el PSC hagués rebut el suport dels presos independentistes dels postconvergents. Ho ha confirmat la portaveu del grup municipal de Junts i exalcaldessa Carmela Fortuny, que ha refermat, en una roda de premsa posterior al ple de constitució, que la seva formació ha fet 'tot el possible' per mantenir el govern.

Fortuny ha insistit que la seva formació ha treballat prioritàriament per fer efectiu un pacte 'natural' amb ERC-MES que, finalment, no ha estat possible. L'acord dels republicans amb el PSC i la CUP-PC, però, ha frustrat aquesta possibilitat.

La portaveu no ha amagat la decepció per no haver assolit l'alcaldia: 'La política es fa des de les institucions', ha explicat, en referència a la dificultat per treballar des de l'oposició. Una oposició que, assegura, serà 'de qualitat' perquè coneixen la ciutat i l'administració.

Preguntada sobre les protestes de part del públic que ha assistit a la sessió plenària contra la presència del PSC al pacte de govern, Fortuny considera que 'a la ciutadania se l'ha d'escoltar sempre, sobretot a les urnes'. Això sí, ha admès que hagués desitjat un ple 'més tranquil'. 'Ara ens hauran de demostrar que estan molt ben coordinats i que el pacte no trontolla', ha sentenciat.

Carmela Fortuny

Els presos ens van demanar que ens posessim d'acord amb el PSC, però no va haver-hi manera.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat