• Pau Vázquez
  • | el 15/jun/19

Josep Puig reivindica la feina feta pel seu govern a Valldoreix i estén la mà a l'oposició

El president de l'EMD comença el seu tercer mandat consecutiu a la junta de veïns sense majoria absoluta per primera vegada

El president de l'EMD de Valldoreix, el reelegit per tercera vegada consecutiva Josep Puig de Junts per Sant Cugat Valldoreix, ha reivindicat la feina feta pel seu govern en els dos darrers mandats i ha estès la mà a l'oposició per continuar treballant 'en la mateixa línia' per preservar el model del territori. Durant la sessió de constitució que ha tingut lloc aquest dissabte, Puig també ha expressat el seu desig que el nou equip de govern de l'Ajuntament mantingui les bones relacions i es comprometi a millorar Valldoreix davant l'atenta mirada de la nova alcaldessa, Mireia Ingla, que ha assistit a l'acte. De la seva banda, els grups de l'oposició, ERC-MES, la CUP-PC, Ciutadans i el PSC, han fet una crida a treballar pels veïns de la vila i han posat sobre la taula algunes de les problemàtiques que més afecten al territori.

En aquest sentit, ERC-MES, amb Lluc Cahís, i la CUP-PC, amb Ferran Margineda, han estat les dues formacions que han aprofitat el seu discurs per criticar l'acció de govern durant el darrer mandat. L'emergència habitacional, la participació ciutadana i la seguretat han estat algunes de les qüestions que els dos grups han remarcat com a temes prioritaris a tractar. Margineda, a més, ha denunciat que, en el darrer mandat, se'ls ha 'minimizat i posat pals a les rodes per evitar que duguessin a terme 'de manera lliure la nostra tasca opositora'.

Per la seva banda, la portaveu del PSC Susanna Casta ha posat el diàleg per bandera i s'ha compromès a treballar per fer possible un projecte 'per a tots els valldoreixencs'. El discurs de la vocal de Ciutadans Anna Cano ha destacat per la seva brevetat comparat amb el de la resta de portaveus. Com la resta de formacions, Cano ha expressat la seva voluntat de treballar per 'fer millor la vida dels ciutadans' i per garantir que l'EMD governi per a tothom.

Tot plegat en una sessió en els nous vocals han promès o jurat el càrrec, com ha succeït a l'Ajuntament, amb diferents fórmules. Els membres de Junts per Sant Cugat Valldoreix, ERC-MES i la CUP-PC ho han fet per imperatiu legal, mentre que la vocal de Cs l'ha promès. Com és tradicional, al finalitzar l'acte polítics i assistents han pogut gaudir d'un pica-pica.


NOSALTRES

Cugat.cat
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat