El primer per l'esquerra és l'alcaldable de Vox a Sant Cugat, Marcos Rodríguez / Foto: Cugat Mèdia

El primer per l'esquerra és l'alcaldable de Vox a Sant Cugat, Marcos Rodríguez / Foto: Cugat Mèdia

  • Joan Garcia
  • | el 26/mar/23

L'alcaldable de Vox per Sant Cugat, Marcos Rodríguez, acompanyat del santcugatenc i president del grup parlamentari de Vox a Catalunya, Ignacio Garriga, s'ha presentat en societat aquest diumenge a la plaça Lluís Millet amb la presència de més de 300 assistents. Rodríguez ha fet una crítica ferotge al tripartit que governa Sant Cugat deixant ben clar que 'cada dia denunciem la política municipalista del tripartit Frankenstein i esperem fer-ho molt aviat des de l'Ajuntament'. Ignacio Garriga ha lamentat l'alarmant falta de seguretat a Sant Cugat i les polítiques climàtiques adoptades com l'anella verda o la Zona de Baixes Emissions (ZBE) que s'han pres sense cap planificació.

Marcos Rodríguez i els nyaps fets a Sant Cugat

Marcos Rodríguez s'ha mostrat molt crític amb les polítiques del tripartit. "Tenim una ciutat que és un caos circulatori amb un comerç local mort que cada dia perd més activitat", ha destacat Rodríguez. Un altre dels punts exposats per Rodríguez ha estat la seguretat a Sant Cugat. "L'alcaldessa, Mireia Ingla, nega i amaga la inseguretat a Sant Cugat i Mira-sol és un clar exemple amb un augment considerable. Cal dotar de més seguretat els barris i carrers de la nostra ciutat" ha destacat l'alcaldable.

Rodríguez ha explicat que Sant Cugat necessita un hospital públic, uns jutjats i uns barris il·luminats i nets. Finalment, ha dit que no es pot permetre que el jutge Llarena hagi estat considerat persona non grata a Sant Cugat pel consistori santcugatenc.

Garriga, molt crític amb la política municipal i catalana

"Vox va fer el primer acte electoral a Catalunya i va ser a Sant Cugat el 2015. Allà es va plantar la llavor del que som ara". Així ha iniciat Ignacio Garriga la seva intervenció en un col·loqui moderat per Jordi Guirado, vicecoordinador de Vox Sant Cugat. Garriga ha criticat la feina feta pels 'partits separatistes i d'esquerres' que "ens han portat a la ruïna econòmica i han allunyat a la ciutadania de les seves preocupacions".

'Cuida tu barrio, cuida lo tuyo' amb aquest eslògan Vox aposta per una política municipalista per fer un gir de 360 graus a la falta d'identitat i sentiment de pertinença que s'ha perdut, segons Garriga. "El tripartit només es dedica a pintar arcs de Sant Martí al pas de vianants o dir que contamineu a la ciutadania. Nosaltres defensem la identitat, la seguretat als carrers i la defensa del comerç local", ha defensat el santcugatenc.

Finalment, Garriga ha acusat "Illa i Aragonés de ser els causants de la por i la inseguretat existent a Catalunya assegurant que la majoria de presons estan plenes d'estrangers".

Presència policial

Cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra han estat presents per evitar qualsevol possible incident

Ignacio Garriga

Cal liderar un projecte municipalista defensant la tradició, la seguretat als carrers, la identitat i el comerç local.


Marcos Rodríguez

El tripartit Frankenstein el patim tots. Comparteixen la mateixa agenda ideològica i ho denunciarem ben aviat des de l'Ajuntament de Sant Cugat.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat