Imatge d'arxiu / Foto: ACN

Imatge d'arxiu / Foto: ACN

  • Anna González
  • | el 11/abr/23

El cens electoral ja està disponible per a la seva consulta. Els santcugatencs ja poden verificar que la inclusió és correcte i consultar el col·legi electoral on hauran de votar, en cas de fer-ho presencialment. Fins al 17 d'abril, es poden presentar reclamacions al cens en cas d'haver de rectificar alguna dada. S'han de fer de forma presencial a les Oficines d'Atenció Ciutadana municipals.

CONSULTA AQUÍ EL CENS

La consulta del cens electoral està disponible a la web de l'Institut Nacional d'Estadística, però l'Ajuntament ha habilitat al seu web un formulari per verificar la inclusió en el cens i les dades. Aquest mateix formulari facilita el col·legi electoral corresponent.

També es pot fer la consulta a través del telèfon 010 d'Atenció Ciutadana (900 104 941, si es truca des de mòbil o de fora del municipi).

A més, l'Ajuntament ha habilitat un canal de whatsapp per facilitar la consulta del cens electoral. Per sol·licitar la informació, cal afegir als contactes el telèfon 935657090 i t'informen del col·legi, mesa i taula de votació.

Fins a 66.659 santcugatencs podran exercir el seu dret a vot en les eleccions municipals del 28 de maig. Per als comicis d'enguany, l'Ajuntament habilitarà 90 meses electorals repartides en 37 col·legis. Respecte a les darreres eleccions, s'incorpora l'institut Leonardo da Vinci com a col·legi electoral i, en canvi, el PAV3 deixarà de ser-ho.

NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat