Arnau Prats en l'acte de presentació com a candidat a presidir l'EMD de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

Arnau Prats en l'acte de presentació com a candidat a presidir l'EMD de Valldoreix / Foto: Cugat Mèdia

  • César Martínez
  • | el 15/abr/23

Arnau Prats s'ha presentat com la solució per acabar amb la inseguretat a Valldoreix. El candidat a presidir l'EMD de Valldoreix pel Front Nacional de Catalunya (FNC) s'ha presentat als veïns de la vila en el mercadet aquest dissabte. Acompanyat per l'alcaldable de Sant Cugat, Lluís Fernández-Alà, Arnau Prats vol liderar un 'canvi d'aires' a l'EMD amb 'gent jove i idees noves'. Prats, que viu a Valldoreix des de fa deu anys, ve del sector privat i del món empresarial, a més, per a Fernández-Alà era l'opció 'més idònia per a la candidatura de Valldoreix perquè les seves idees conflueixen amb les del nostre partit nacionalista de centredreta'.

El FNC ha posat el focus de la campanya electoral en reduir i acabar amb la inseguretat tant a Sant Cugat com a Valldoreix. Malgrat no disposar de dades que defensin aquesta manca de seguretat a la vila, el presidenciable ha afirmat que hi ha "molts robatoris". Arnau Prats ha recalcat que l'absència de presència policial a Valldoreix és un problema i que serà un punt a abordar si arriben a presidir l'EMD.

Un altre punt que vol abordar el partit independentista és la problemàtica envers l'habitatge a Valldoreix. "Hi ha un problema amb l'habitatge, els joves no poden accedir a les cases i es veuen obligats a marxar", ha afirmat Prats. Com a solució, el presidenciable ha afirmat que crearan un nou Pla d'Urbanisme per mirar de pal·liar aquesta situació. També, el candidat del FNC ha afirmat que treballaran per "aconseguir una vila més neta i cívica, ja que les voreres i l'asfalt estan molt deixades".

Un dels punts on el presidenciable a l'EMD de Valldoreix vol posar més esforços és en impulsar l'esport. "Volem fer un camp de futbol municipal amb gespa artificial", ha explicat Prats. El candidat del FNC ha denunciat que l'equip de la vila, el Valldoreix FC, ha hagut de jugar, primer a Vallirana i ara al camp de futbol de l'escola Àgora a Sant Cugat.

Per la seva banda, l'alcaldable a Sant Cugat, Lluís Fernández-Alà ha defensat la implicació d'entitats, comerços, el món de la cultura en un model que ha anomenat de "cogovernança". "És molt més ric quan governa tota una ciutat i no només quatre regidors i alguns tècnics", ha afirmat Fernández-Alà.

Arnau Prats

Valldoreix necessita un canvi d'aires, gent jove amb idees noves

Lluís Fernández-Alà

És molt més ric quan governa tothom en una ciutat, i no només quatre regidors i els tècnics


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat