La presentació de la llista de la CUP per les eleccions municipals / Autor: Cugat Mèdia

La presentació de la llista de la CUP per les eleccions municipals / Autor: Cugat Mèdia

  • Xavier Giménez
  • | el 15/abr/23

La CUP ha presentat una llista paritària a les municipals del 28-M amb 18 homes i 17 dones que diuen que és feminista i reivindicativa, que combina la joventut i l'experiència, i que no només representa la CUP sinó també del model de ciutat que volen. Amb el lema 'Més CUP, més drets', tenen l'objectiu 'd'acabar amb el model elitista i excloent que s'ha construït durant més de 30 anys a Sant Cugat', i de crear una ciutat 'bandera de justícia social'.

Per les eleccions d'enguany Marco Simarro, actual portaveu de la CUP a l'Ajuntament i Tinent d'Alcaldia de Drets Socials, serà l'alcaldable pels cupaires, convertint-se així amb 33 anys en el candidat més jove de tots els que es presenten. Simarro ha expressat que no són només una llista d'un candidat, sinó que són molta més gent participant que volen canviar les coses. També ha afirmat que fa 4 anys van tenir una oportunitat històrica podent entrar a l'Ajuntament, però que no és temps suficient revertir totes les lògiques d'exclusió que s'havien establert durant tant temps i que "queda molta feina per fer".

Simarro lidera una llista amb una mitjana d'edat de menys de 44 anys en què, com ja se l'acompanyaran en els primers llocs Oriol Sánchez, l'actual regidor de Joventut, Participació i Barris, Ariadna Sierra, Alba Johé i Francesc Colom. Per la seva banda, destaquen tancant la llista l'alcaldable a les eleccions del 2019 i extinenta d'alcaldia de Drets Socials i Igualtat, Núria Gibert, que l'any passat va deixar l'Ajuntament i la direcció de la formació, i Lourdes Llorente, l'actual tinenta d'Alcaldia de Transparència i Bon Govern.

La llista de la CUP

1. Marco Simarro
2. Oriol Sánchez
3. Ariadna Sierra
4. Alba Johé
5. Francesc Colom
6. Maria Gordillo
7. Joan Roses
8. Júlia Bolao
9. Aniol Pros
10. Cinta Bolet
11. Robert Savé
12. Mariona Bota |
13. Oskar Martí |
14. Estel Asens
15. Francesc Dalmau
16. Guiomar Blanco
17. Xavier Humet
18. Aina Serra
19. Manuel Sánchez
20. Núria Valero
21. Arnau Marimon
22. Carmen Alonso
23. Xavi Tercero
24. Roser Buetas
25. Oriol Bota

Suplents
1. Lidón Martrat
2. Juan Merino
3. Marta Fernandez
4. Siscu Ruiz
5. Esther Santolaya
6. Guim Pros
7. Ignasi Bea
8. Lourdes Llorente
9. Ferran Margineda
10. Núria Gibert

Marco Simarro

Ara fa 4 anys considerem que vam tenir una oportunitat històrica a la nostra ciutat, vam tenir l'oportunitat de frenar dècades de governs que ens han portat a un model elitista i excloent, que al nostre entendre, han menystingut les necessitats socials que hi havia al nostre municipi i que encara avui en dia hi ha.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat