Els cinc membres de la llista de Ciutadans a l'acte de presentació / FOTO: Cugat Mèdia

Els cinc membres de la llista de Ciutadans a l'acte de presentació / FOTO: Cugat Mèdia

  • Xavier Giménez
  • | el 16/abr/23

L'acaldable de Ciutadans a les eleccions municipals del 28 de maig, Aldo Ciprian, ha defensat la feina que han fet durant els últims vuit anys posant com a exemple les moltes mocions que han proposat, i s'han mostrat confiats a poder mantenir els resultats de les municipals de 2019. L'objectiu dels taronges és mantenir els tres regidors que tenen al consistori.

Maite Augé, assessora del grup municipal a l'Ajuntament, David Andrés, secretari de l'Agrupació de Ciutadans a Sant Cugat i Coordinador Autonòmic de Joves de Ciutadans a Catalunya, Mireia Sanjuán, independent i portaveu de la plataforma NO al Tribut Metropolità, i Pepe Escofet, assessor del grup municipal a l'Ajuntament, seran els encarregats d'acompanyar Aldo Ciprian en la carrera electoral a l'espera que revelin la resta de la llista, que té com a absència el fins ara número dos de la formació, el regidor Sergio Blázquez.

Durant l'acte de presentació Ciprian ha agraït la presència de la vuitantena de simpatitzants que eren presents posant-los d'exemple del seu compromís amb la gent assegurant que "hem ajudat a totes aquestes persones o com a mínim els hem escoltat". L'alcaldable ha denunciat la falta de seguretat de la ciutat i la manca d'efectius a la policia local, considera que "la ciutat ha empitjorat aquests últims anys a causa de la falta d'inversions", i s'ha mostrat contrari al circuit metropolità al·legant que "després de sis anys no s'han complert les promeses en la millora de transports de la ciutat", i a la zona d'altes emissions. També s'ha marcat com a prioritats la subvenció dels llibres de text, la creació de la regidoria de la gent gran, la creació d'una ciutat esportiva i d'un hospital de referència, i aposta per una baixada d'impostos.

A l'acte també ha participat el diputat de Ciutadans al Congrés José María Espejo-Saavedra, i el portaveu de Ciutadans al Parlament de Catalunya, Nacho Martín Blanco. Espejo-Saavedra ha dit que el seu partit és "l'únic que pot oposar-se a la bogeria nacionalista", i que Sant Cugat és una de les millors ciutats d'Espanya per viure, i ha remarcat que "Aldo Ciprian no és un nouvingut a la política municipal, ja que hi porta treballant quinze anys". Per la seva banda, Martín Blanco ha defensat que Ciutadans és el partit que dona suport a les classes mitjanes i que són "la resistència al nacionalisme català".



NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat