Álvaro Benejam i Carlos Aranguren davant de la seu de l'EMD / Foto: PP Sant Cugat

Álvaro Benejam i Carlos Aranguren davant de la seu de l'EMD / Foto: PP Sant Cugat

  • Sara Bella
  • | el 20/abr/23

El Partit Popular (PP) no presentarà candidatura a Valldoreix 'per evitar que la candidatura Frankenstein de l'esquerra pugui guanyar la presidència de l'EMD'. Així ho ha explicat el president del PP de Sant Cugat i alcaldable per Sant Cugat, Álvaro Benejam, en la roda de premsa que s'ha celebrat aquest dijous per presentar el responsable del partit a Valldoreix, Carlos Aranguren. Aranguren ha compartit la necessitat de fer un pas al costat 'per responsabilitat política', i ha reconegut que Susana Herrada 'és una persona amb qui ens sentim molt còmodes'.

El valldoreixenc també ha afirmat que, en cas de guanyar una vocalia a la vila, amb Herrada "ens assegurem la neutralitat ideològica". "No volem pensar en banderetes ni en recursos ideològics, sinó en la gent de Valldoreix, que és el més important per a nosaltres", ha afegit.

Per la seva banda, Benejam ha posat èmfasi en la importància de "reaccionar des de l'altre costat del tauler" davant de la candidatura única de les esquerres, amb Juanjo Cortés al capdavant. "No presentar candidat ja implica que donem suport a Herrada, però també fem una crida al nostre votant perquè voti a Som Valldoreix", ha dit.

Carlos Aranguren

Creiem que la Susana pot fer, juntament amb nosaltres, ja que el nostre objectiu és entrar al govern i tenir una vocalia, la neutralitat ideològica. Creiem que si no fos així, si guanyessin les esquerres, això seria més complicat.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat