Els membres de la candidatura de Junts per Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Els membres de la candidatura de Junts per Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

  • Sergio Morales
  • | el 26/abr/23

Junts per Sant Cugat vol ser la força més votada a les eleccions del 28-M i governar per 'revertir l'experiment del tripartit'. 'Som els que gestionem bé, amb lideratge polític i agilitat executiva', ha assegurat l'alcaldable de la formació Josep Maria Vallès, aquest dimecres en l'acte de presentació dels membres de la llista, que ha tingut lloc a l'hotel El Sant Cugat. El candidat, això sí, ha admès que hi ha altres candidatures que 'resten vots' a la seva, però ha fet una petició als seus simpatitzants: 'Hem d'explicar que som el vot útil'.

L'alcaldable, que ha posat sobre la taula la necessitat "d'escoltar molt per governar de la millor manera possible", ha exposat que una de les prioritats de la seva candidatura és crear habitatge públic. En aquest sentit, ha criticat l'executiu d'ERC-MES, PSC i CUP-PC per haver entregat només claus de promocions d'habitatge públic "que es van engegar el mandat passat". També ha disparat contra l'actual govern pel projecte de Ragull Centre i per la gestió de la mobilitat i del manteniment de la ciutat. "Això s'ha de fer amb mirada d'ocell, per veure els problemes reals al centre i a les entrades i sortides de Sant Cugat", ha proposat.

Junts també incorpora al programa electoral reivindicacions històriques de la ciutat, com els jutjats, la segona residència pública per a la gent gran i un hospital públic de referència. La candidatura també proposa la construcció d'una piscina municipal al barri del Monestir-Sant Francesc, així com un nou pavelló esportiu i la millora dels existents i l'habilitació d'un centre cívic a Volpelleres.

El manteniment de la ciutat ha estat un altre dels temes destacats per Vallès. "Volem una ciutat neta", ha reivindicat, tot criticant la feina feta pel govern pel que fa a la cura de l'entorn urbà. "Les voreres no es poden posar a dos mesos de les eleccions", ha lamentat.

Des de la candidatura, asseguren que el programa no és electoral, sinó "de govern": "Tenim un programa de govern amb compromisos ferms per començar des del primer dia", ha assegurat Vallès.

La llista

1. Josep Maria Vallès
2. Cristina Paraira
3. Carles Brugarolas
4. Núria Escamilla (independent) - Responsable de la secció de tenis del Junior
5. Jordi Puigneró
6. Albert Salarich (independent)
7. Àngel Pedrós - Arquitecte
8. Núria Fernández
9. Carme Ardid - Membre de la junta Rotary Club Sant Cugat
10. Albert Mendoza - President de l'executiva de Junts per Sant Cugat
11. Raül Grangé - Cap de llista d'ERC a Sant Cugat l'any 2007, i regidor de Serveis Socials, Sanitat, Joventut i Habitatge amb Mercè Conesa.
12. Eloi Rovira
13. Esther Alòs.
14. Mireia Ferrer - JNC
15. Àngel Segura - JNC
16. Ferran Felius (Independent) - Fundador i President de l'associació Acompanya'm.
17. Clàudia Fibla (Independent)
18. Maria José Mata
19. Joan Cortadellas - President de la Llar d'Avis de la Parròquia i sots president del Consell de la Gent Gran de l'Ajuntament.
20. Marta Canas
21. Maria Franquesa (independent)
22. Mar Molina (independent)
23. Josep Maria Corominas
24. Jaume Pla
25. Joan Aymerich (independent) - Alcalde de Sant Cugat entre 1987 i el 1999

Josep Maria Vallès

Aquest equip farà possible revertir l'experiment que patim des de fa quatre anys, el tripartit.


Josep Maria Vallès

Som els que escoltem, no podem tirar pel dret. Escoltar per decidir.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat