Maite Augé, Pepe Escofet, Aldo Ciprian i David Andrés / Foto: Cugat Mèdia

Maite Augé, Pepe Escofet, Aldo Ciprian i David Andrés / Foto: Cugat Mèdia

  • Xavier Giménez
  • | el 27/abr/23

Ciutadans ha presentat Pepe Escofet com a presidenciable per l'EMD de Valldoreix amb l'objectiu d'eliminar l'administració descentralitzada per acabar amb les duplicitats administratives que generen 'més tràmits, més costos i poca eficiència'. Escofet diu que fa el pas per informar el veïnat de Valldoreix del cost que suposa l'EMD a la ciutadania i 'dels milions que es deixen d'invertir només en retribucions del personal polític', i que es podrien repercutir en coses que 'realment repercuteixin a la ciutadania'. Un cop fet això, es marca l'objectiu de 'fer un referèndum sobre la continuïtat o no de l'EMD com a entitat municipal descentralitzada'.

Afirma que un cop eliminada l'EMD les competències passaran a l'Ajuntament de Sant Cugat, amb la voluntat d'establir eixos d'acció com la seguretat, la qual assegura que és "un problema molt important a Valldoreix", l'urbanisme i la via pública "amb una política molt més eficient i no amb duplicitats".

Tot i això, admeten que encara no tenen dades prèvies sobre si els ciutadans de l'EMD volen mantenir o no l'entitat municipal descentralitzada, ja que diuen que "s'ha d'informar a la gent abans de fer la consulta".

L'alcaldable de Cs, Aldo Ciprian, ha afirmat que no aniran en cap coalició perquè no creuen "que s'hagi de fer cap front popular contra un front nacionalista", i que tot i que han parlat amb els altres partits polítics el seu dubte estava entre presentar-se o no. "Nosaltres no donaríem mai suport a cap candidatura que no fos la nostra", ha assegurat el candidat taronja.

A la presentació del presidenciable també hi han assistit la número 2 a la llista de Sant Cugat, Maite Augé, i el número 3, David Andrés.

Pepe Escofet

La nostra principal proposta serà consultar als veïns, després d'haver sigut informats sobre que opinen de l'EMD, i fer un referèndum per votar la continuïtat o la no continuïtat de l'EMD com a entitat municipal descentralitzada.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat