Foto de família després de la presentació de la candidatura del PDeCAT al CPA / Foto: Cugat Mèdia

Foto de família després de la presentació de la candidatura del PDeCAT al CPA / Foto: Cugat Mèdia

  • Sara Bella
  • | el 27/abr/23

Com una persona moderada, d'ordre, dialogant, amiga dels seus amics i que sempre intenta buscar el millor per a tothom. Així s'ha definit l'alcaldable del PDeCAT-Units per Sant Cugat, Mayte Pérez, a l'acte de presentació de la candidatura, que ha tingut lloc aquest dijous al Centro Popular Andaluz (CPA). Una candidatura amb la qual Pérez vol 'recuperar el model de ciutat del qual estàvem enamorats, perquè Sant Cugat és una manera de viure', ha dit. En la seva intervenció, l'alcaldable s'ha mostrat satisfeta amb l'equip que l'acompanya i ha assegurat que faran 'un bon paper'.

Els membres de la llista Joan Soler (2), Carlos Toda (3), Maria Andreu (5), Laia Calls (16), Àlex Santigosa (20) i Joan Franquesa (25), també han participat en l'acte i han mostrat el seu suport a la candidata. "Després d'uns anys que han estat un petit desert, ara tenim la Mayte, que ens ha enredat a tots i ens mobilitza", ha dit Soler. Toda, per la seva banda, ha assegurat que quan va saber que Pérez lideraria el projecte, no va dubtar a sumar-s'hi.

Andreu ha assegurat que cal "valentia" per presentar-se com a cap de llista de les municipals, "especialment amb totes les candidatures que hi ha", i ha felicitat l'alcaldable del PDeCAT per haver fet el pas. Calls ha destacat la capacitat de Pérez "de saber les necessitats que tenim els petits comerciants", i ha avançat que cal treballar "perquè ningú no marxi".

Santiagosa ha posat èmfasi en la importància "d'aclarir el model territorial de Valldoreix" i, per acabar, Franquesa ha remarcat la necessitat de "preocupar-se per Sant Cugat, perquè les coses no canviïn i perquè es mantingui el que es va treballar durant molts anys".

A l'acte, que ha comptat amb la intervenció del diputat del PDeCAT Genís Boadella, també hi han assistit com a públic el regidor i alcaldable de Junts per Sant Cugat, Josep Maria Vallès; el regidor d'ERC-MES Francesc Duch; i la vocal i presidenciable de Som Valldoreix, Susana Herrada.

Llista del PDeCAT Units per Sant Cugat


1. Mayte Pérez
2. Joan Soler
3. Carlos Toda
4. Xavier Auroux
5. Maria Andreu (independent)
6. Laia Febrer
7. Ester Ballart (independent)
8. Jordi Queraltó
9. Jordi Guasch
10. Eduard Tomàs
11. Lluïsa Muñoz
12. Sílvia Brugarolas
13. Domènec Flotats
14. Miguel Jiménez (independent)
15. Tomás Nicolás
16. Laia Calls
17. Edison Salinas (independent)
18. Mercè Sanz
19. Carlos Da Fontseca
20. Àlex Santigosa (independent)
21. Casilda de Salas
22. Núria Parera
23. Michael Cáceres (independent)
24. Genís Boadella
25. Joan Franquesa (independent)

Mayte Pérez

Em considero una persona moderada, d'ordre, dialogant, amiga dels seus amics i que sempre intenta buscar el millor per a tothom, especialment, per a Sant Cugat.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat