Pere Soler i Elena Vila a la sala Vilab del Celler Modernista / Foto: Cugat Mèdia

Pere Soler i Elena Vila a la sala Vilab del Celler Modernista / Foto: Cugat Mèdia

  • Sara Bella
  • | el 28/abr/23

Un estadi per donar impuls als equips locals i, a la vegada, encabir esdeveniments esportius i culturals de gran format, és la proposta 'estrella' del programa electoral del PSC. Així ho han explicat l'alcaldable de la formació, Pere Soler, i la número dos de la llista, Elena Vila, amb motiu de la presentació de l'esbós del programa a la militància. Segons ha explicat Vila, aquest equipament esportiu de grans dimensions es podria ubicar a la Guinardera, tot i que aquest 'no és l'únic emplaçament possible'.

El cobriment dels 3.000 metres quadrats de l'aparcament dissuassori (Park&Ride) de Can Magí amb plaques fotovoltaiques, l'elaboració d'un nou pla de seguretat, l'aposta clara per l'habitatge públic, la planificació de Ca n'Ametller, la construcció de l'escola La Mirada, la creació d'un centre refrent i d'atenció integral a l'emprenedoria i el desplegament del pacte per l'ocupació digna i de qualitat són algunes de les accions del programa que també han volgut destacar els socialistes.

Un programa viu

El programa, estructurat en quatre grans eixos (ciutat, persones, promoció econòmica i governança), "es mantindrà viu durant tota la campanya, perquè la militància hi pugui dir la seva", ha assegurat Soler. A més, l'alcaldable també ha explicat que, per a l'elaboració d'aquest primer esbós, s'han recollit les propostes de les entitats, el teixit empresarial i comercial, els àmbits esportiu i cultural, i de totes aquelles persones que han volgut participar.

Per acabar, Vila, que ha estat l'encarregada de la redacció del programa, ha explicat que, en el text, han volgut "ser prudents" i "no aprofundir en les propostes", ja que el fet de governar els ha ensenyat que "fins que no coneixes molt bé una àrea i els seus reptes, més val no fer grans compromisos".

Elena Vila

Sant Cugat necessita un espai esportiu polivalent, un espai, inclús, on poder aplegar congressos i ser un referent a nivell de territori.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat