Els membres de la candidatura de Valents / Foto: Cugat Mèdia

Els membres de la candidatura de Valents / Foto: Cugat Mèdia

  • Sergio Morales
  • | el 4/mai/23

Valents, amb l'alcaldable Silvia Tusell al capdavant, ja té en marxa la maquinària per concórrer a les eleccions municipals del 28 de maig. La candidatura aspira a aconseguir representació plenària per donar 'un cop de timó perquè, si no, la ciutat es deteriora i morirà d'èxit', ha dit la cap de llista en una trobaba al Club Esportiu Valldoreix aquest dijous. Tusell ha retret als partits que han governat en els darrers anys a la ciutat que no hagin pressionat prou per aconseguir serveis i equipaments com un hospital públic de referència, la segona residència o els jutjats de primera instància.

L'alcadable considera que aquells que viuen a Sant Cugat són uns "privilegiats", que "s'ho curren perquè és una ciutat cara". Precisament, considera que es paguen molts impostos i opina que el manteniment, tenint en compte l'aportació ciutadana, no està a l'altura. "S'han oblidat de prestar els serveis", s'ha queixat. També ha posat sobre la taula la necessitat de fer polítiques d'habitatge públic "perquè el jovent no marxi", ja que "no pot pagar ni 40 metres quadrats per viure-hi".

Tusell ha posat també sobre la taula la necessitat d'explotar el "potencial extraordinari" de Sant Cugat en matèria empresarial. "Hi ha multinacionals, empreses d'èxits; és la ciutat de Catalunya amb més start-ups", ha dit, alhora que s'ha preguntat "per què tot això no benefica la ciutat" i ha reclamat potenciar la "marca Sant Cugat".

Ha donat pas a Tusell el secretari d'organització de Valents, Jean Castel, que ha celebrat que la seva formació concorri a les municipals en més de 70 localitats. En totes elles, articulen el programa amb les mateixes tres claus: "seguretat, treball i llibertat".

Silvia Tusell

S'ha de fer un cop de timó perquè, si no, la ciutat es deteriora i morirà d'èxit. Quina gràcia tindrà pagar una ciutat tan cara desatesa? Que Sant Cugat ens doni el que li donem.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat