Pere Soler i Mercè Perea després de l'acte a la Casa de Cultura / Foto: Cugat Mèdia

Pere Soler i Mercè Perea després de l'acte a la Casa de Cultura / Foto: Cugat Mèdia

  • Sara Bella
  • | el 8/mai/23

El programa del PSC inclourà 'dues reivindicacions històriques' per a la gent gran: la segona residència i centre de dia, i l'ambulatori al barri de Sant Francesc-Monestir. Així ho ha afirmat l'alcaldable del partit, Pere Soler, en l'atenció als mitjans que ha tingut lloc, aquest dilluns a la Casa de Cultura, després de l'acte de presentació del Pacte de Toledo.

Així, la diputada del Congrés pel PSC Mercè Perea ha fet una explicació didàctica de la reforma de pensions, amb la qual han enviat "un missatge molt clar de confiança a la ciutadania perquè el sistema és sostenible". La diputada també ha remarcat que aquest acord, que "també ha rebut l'aprovació d'Europa", segons ha dit, "fa referència al benestar de la gent gran, i això no es pot retallar".

Pere Soler

Nosaltres tenim dues reivindicacions històriques en el programa electoral. Una és la construcció de la segona residència de gent gran i centre de dia. I l'altra és un ambulatori al barri de Sant Francesc-Monestir per tal de donar cobertura a aquesta gent més gran, que no s'hagi de desplaçar.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat