Membres de la candidatura d'En Comú Podem / Foto: Cugat Mèdia

Membres de la candidatura d'En Comú Podem / Foto: Cugat Mèdia

  • Sergio Morales
  • | el 9/mai/23

Sant Cugat En Comú Podem (ECP) ja ho té tot preparat per a la campanya electoral dels comicis del 28-M. La confluència que capitaneja Ramon Gutiérrez ha fet una programació 'sense grans actes', però amb la intenció de 'sortir al carrer' amb 'microactes perquè els veïns puguin acostar-se, explicar les propostes i escoltar-los'. L'habitatge, la defensa dels serveis públics i l'ecologia són els grans temes que ECP defensarà per recuperar representació al ple municipal.

Durant les dues setmanes que durarà la campanya, la candidatura comptarà amb la presència de dirigents i diputats de l'espai d'ECP, com Jaume Asens, Jèssica Albiach i Aina Vidal, entre d'altres.

En un contacte amb la premsa, ECP també ha donat a conèixer els cartells que penjaran arreu de la ciutat. En un es veu la cara de l'alcaldable, Ramon Gutiérrez, i en l'altre es veuen les cares de les 25 persones que formen part de la llista. La candidatura va sota el lema 'Sumar per transformar', una picada d'ullet tant al projecte Sumar de Yolanda Díaz com a Podem.

Ramon Gutiérrez

Volem posar al centre les cures, l'ecologia i la lluita contra les desigualtats. Són reptes als quals s'enfronten les ciutats i, en particular, la nostra.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat