Julià Mestieri (ECP), Susana Casta (PSC), Juanjo Cortés (Valldoreix Plural), Ramon Segura (ERC) i Xavier Humet (CUP) / Foto: Cugat Mèdia

Julià Mestieri (ECP), Susana Casta (PSC), Juanjo Cortés (Valldoreix Plural), Ramon Segura (ERC) i Xavier Humet (CUP) / Foto: Cugat Mèdia

  • Sergio Morales
  • | el 9/mai/23

El presidenciable de Valldoreix Plural, Juanjo Cortés, aposta per 'construir la vila a través de la pluralitat', tot potenciant la participació de la ciutadania com de les entitats. El candidat de les esquerres vol aconseguir-ho reforçant 'el sentiment de pertinença' del veïnat, així com fent que l'administració descentralitzada sigui més propera i eficaç. 'Cal canviar el fons i les formes a través de cogovernances', ha dit Cortés aquest dimarts en un acte al Club Esportiu Valldoreix.

Els canvis de dinàmiques a l'hora de gestionar l'EMD han centrat bona part del discurs del presidenciable de Valldoreix Plural. "Cal que l'administració sigui propera i sensible, i això ara no passa; hi ha ciutadans que envien queixes o instàncies i no reben resposta", ha lamentat.

Cortés també ha abordat la necessitat de donar resposta al "dèficit d'equipaments", i ha lamentat el "retard" per executar la nova centralitat de la vila. El candidat de les esquerres creu que tota aquesta feina ha de servir per treballar el "Valldoreix del futur". En aquest sentit, ha posat sobre la taula la necessitat d'exigir habitatge per evitar la "diàspora" que afecta el jovent. "No tenim competències, però tenim l'obligació de treballar-hi", ha aclarit.

Des de Valldoreix Plural volen defensar la utilitat de l'EMD. "Necessitem enfortir el govern", ha dit en referència de ser una administració de proximitat eficient.

El candidat s'ha acompanyat de representants dels partits polítics que donen suport a Valldoreix Plural i que ocuparien vocalies en cas que aconsegueixin representació als comicis del 28 de maig. Així, s'han assegut al costat de cortés Ramon Segura (ERC), Susana Casta (PSC), Xavier Humet (CUP) i Julià Mestieri (En Comú Podem). De fet, Cortés els ha presentat com les persones que l'acompanyarien al govern en cas que guanyi les eleccions valldoreixenques.

Juanjo Cortés

Hem de cogovernar i hem d'enfortir la participació ciutadana. Sense consens, qualsevo projecte de futur neixerà coix.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat