El president de Convergents, Germà Gordó, i la cap de llista a Sant Cugat, Remei Gómez, aquest dimarts a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

El president de Convergents, Germà Gordó, i la cap de llista a Sant Cugat, Remei Gómez, aquest dimarts a la plaça d'Octavià / Foto: Cugat Mèdia

  • Albert Solé
  • | el 9/mai/23

Convergents treu del calaix el projecte de construcció d'un hospital públic per a l'àrea de Sant Cugat, Rubí i Castellbisbal amb la proposta d'una ILP (Iniciativa Legislativa Popular) al Parlament. Segons la cap de llista del partit, Remei Gómez, 'aquest hospital és una necessitat pel municipi', per això considera que si ho demanen més de 50.000 persones tindran 'més força'. Les ILP necessiten com a mínim 50.000 signatures per arribar a ser debatudes per la cambra catalana, tot i que no podran començar a recollir-les fins després de la campanya electoral. Gómez ho ha explicat en una trobada amb la premsa, on també ha explicat, al costat del president de Convergents, Germà Gordó, els motius pels quals es presenten en solitari a Sant Cugat. Segons Gordó, ells haurien acceptat anar en coalició amb el PDeCAT si Remei Gómez era la 1 o la 2 de la llista, però el partit de Mayte Pérez no ho van acceptar, a diferència d'altres municipis.

El president de Convergents ha explicat que es presenten a 45 municipis, en 25 dels quals són els caps de llista de la coalició, i només en tres localitats no han arribat a cap acord amb ningú i es presenten en solitari: Tarragona, Salou i Sant Cugat.

Remei Gómez admet que les propostes que fa Mayte Pérez, cap de llista del PDeCAT, i les seves són molt similars, però que no compateix coses amb els socis de la seva candidatura, com Centrem, a qui defineix com a "constitucionalistes". Convergents diu que són un partit de centre i sobiranista a favor del dret a decidir. En aquest sentit, Gordó explica que el PDeCAT fa un parell d'anys que ha centrat més les seves propostes, ja que abans eren més "d'esquerres".

Convergents continua reivindicant el llegat de Convergència Democràtica (CDC) com fan des de la seva fundació fa cinc anys, "a diferència d'altres, que ho reivindiquen ara", en referència a Xavier Trias, candidat de Junts per Barcelona.

Remei Gómez

És un projecte que fa falta a Sant Cugat, i una ILP li pot donar força a un projecte que està desat en un calaix.




NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat