• Sara Bella / Sergio Morales
  • | el 12/mai/23

Sant Cugat s'ha despertat aquest matí amb cartells arreu amb les cares dels 15 aspirants a assolir l'alcaldia de la ciutat. L'habitual encartellada ha estat el tradicional tret de sortida a la campanya electoral. Cugat Mèdia ha acompanyat els membres de les candidatures en aquest moment simbòlic.


Què diuen els candidats?

Mireia Ingla (ERC)

Mireia Ingla (ERC)

"Aquests quatre anys, ERC ha liderat el govern de Sant Cugat i això ha servit perquè aquesta ciutat avancés i en els propers quatre anys hem de continuar avançant i sent-hi, perquè si no, aquesta ciutat anirà enrere. Els santcugatencs i santcugatenques es mereixen que aquesta ciutat sempre tiri endavant".




Mayte Pérez (PDeCAT-Units per Sant Cugat)

PDeCAT-Units per Sant Cugat

"Volem recuperar el model de Sant Cugat, del qual estem orgullosos, sempre des del diàleg, amb les persones al centre i amb polítiques per a tots".




Josep Maria Vallès (Junts per Sant Cugat)

Josep Maria Vallès (Junts per Sant Cugat)

"Som la primera força política de Sant Cugat. Per tant ens presentem per guanyar i governar aquesta ciutat. Som el vot útil, l'alternativa al tripartit. La gent no està contenta amb el tripartit. Aquí estem la gent de Junts, que portem molt de temps escoltant tothom i treballant per fer el millor programa possible. És un programa amb més de 800 propostes. Estem disposats i preparats per governar aquesta ciutat".




Pere Soler (PSC)

Pere Soler (PSC)

"Arrenca la campanya electoral, una campanya que serà intensa i, sens dubte, de les més interessants de la darrera dècada, on es pot produir una situació on el PSC sigui la primera força a la ciutat".




Aldo Ciprian (Cs)

Aldo Ciprian (Cs)

"Estem molt satisfets d'aquests vuit anys a l'Ajuntament. Creiem que Cs ha de ser l'alternativa perquè, com s'ha demostrat, ni Junts va saber gestionar la ciutat durant el mandat anterior, ni el tripartit ha estat capaç d'entendre la complexitat de la nostra ciutat".




Marco Simarro (CUP)

Marco Simarro (CUP)

"La CUP volem lluitar Sant Cugat perquè volem vides dignes per viure aquí. Tenim dret a viure a Sant Cugat i volem apostar per una política d'habitatge que ens permeti quedar-nos. Volem un futur digne per a totes les persones i per això volem lluitar Sant Cugat".




Marcos Rodríguez (Vox)

Marcos Rodríguez (Vox)

"Comencem la campanya amb molta il·lusió, amb el missatge de 'cuida Sant Cugat, cuida allò teu'. Demanem la confiança dels ciutadans de Sant Cugat per tirar endavant aquest projecte".




Ramon Gutiérrez (En Comú Podem)

Ramon Gutiérrez (En Comú Podem)

"Ens fa moltíssima il·lusió aquesta campanya, l'agafem amb moltíssimes ganes, perquè volem sumar per transformar. Volem formar part d'aquest govern, volem sumar amb altres forces polítiques i amb tota la ciutadania per transformar aquesta ciutat".




Álvaro Benejam (PP)

Álvaro Benejam (PP)

"Tota la gent que cregui que Sant Cugat ha de millorar, que ha d'estar millor mantingut, amb millor seguretat i impostos més baixos té l'opció de votar el PP. Ho aconseguirem. Sant Cugat reacciona".




Remei Gómez (Convergents)

Remei Gómez (Convergents)

"Us demano el vostre vot, la vostra confiança, que sigueu responsables amb el vot i que penseu que Sant Cugat necessita un relleu. Sant Cugat té molts problemes, però Sant Cugat té Remei".




Lluís Fernández Alà (Front Nacional de Catalunya)

Lluís Fernández Alà (Front Nacional de Catalunya)

"Som aquí per demanar el vot pel FNC, el vot útil. Han de canviar les coses i per això us demanem el vot, per tornar el prestigi a la política, i la dignitat i l'excel·lència a Sant Cugat".




Blanca Palazón (Impuls)

Blanca Palazón (Impuls)

"Sant Cugat es mereix un nou futur. El vostre vot és el nostre impuls".




Giuseppina Cariola (Independents)

Giuseppina Cariola (Independents)

"Independents Sant Cugat és el poble que administrarà l'Ajuntament de Sant Cugat per al poble, per a tots els ciutadans i ciutadanes. Visca Catalunya lliure!"




Dimitri Defranc (PACMA)

Dimitri Defranc (PACMA)

"Avui comença una campanya molt esperançadora per nosaltres, perquè tenim l'oportunitat per primera vegada de portar un partit ecologista, animalista i defensor dels drets humans al ple de Sant Cugat".




Silvia Tusell (Valents)

Silvia Tusell (Valents)

"Aquí estem, començant la campanya amb molta il·lusió i molta ambició! Som Valents per Sant Cugat".



NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat