Natàlia Garriga, Mireia Ingla i Esther Madrona en un acte de campanya davant del Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

Natàlia Garriga, Mireia Ingla i Esther Madrona en un acte de campanya davant del Teatre-Auditori / Foto: Cugat Mèdia

  • Xavier Giménez
  • | el 12/mai/23

ERC proposa convertir l'espai de les antigues carpes Drinkking Lemon en un espai polivalent que pugui ser cultural, firal i comunitari. La candidata republicana, Mireia Ingla, aspirant a revalidar l'alcaldia, ho ha dit en un acte de campanya amb la consellera de Cultura, la santcugatenca Natàlia Garriga. Amb aquesta proposta Ingla vol dignificar tota aquella zona que, afirma, és una entrada i una sortida important de la ciutat que connecta directament amb Rubí. La cap de llista republicana també ha defensat que si Sant Cugat ja és una ciutat de 100.000 habitants, necessita serveis, infraestructures i equipaments, també culturals, a l'alçada del que la gent es mereix.


Ingla ha defensat la feina que han fet durant aquests quatre anys en els quals han impulsat La Unió Santcugatenca, i ha anunciat que tenen prevista la posada en marxa del seu teatre a la tardor. En aquest sentit, també ha manifestat la importància de, tot i haver doblat la població en els últims 23 anys, no perdre la personalitat de la ciutat i preservar i donar-li suport a la cultura popular i tradicional de Sant Cugat.

Cultura

Aprofitant la presència de la consellera, Ingla també s'ha encomanat a continuar treballant per la cultura en col·laboració amb la Generalitat. Per la seva banda, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, ha remarcat que Sant Cugat és una ciutat on hi ha moltíssima gent jove i se'ls ha d'oferir un accés a la cultura. Garriga ha afegit que perquè la cultura pugui arribar a tot arreu, "a vegades no cal només obrir les portes, sinó també acompanyar la gent a entrar-hi".

Mireia Ingla

El que proposem pel proper mandat és que l'espai de les carpes, que ja forma part de la nostra ciutat, convertir-lo en un espai polivalent, que pugui ser cultural, firal, comunitari, on hi puguem fer moltes activitats culturals. Un espai que ara mateix aquesta ciutat no té, i que ens servirà també per dignificar tot aquell entorn.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat