• Sergio Morales
  • | el 12/mai/23

El primer gran acte de campanya del PSC de Sant Cugat ha tingut lloc aquest divendres al Celler Modernista, amb un temps plujós i amb un fred que feia setmanes que no es feia sentir. L'alcaldable dels socialistes, Pere Soler, ha recordat que, fa quatre anys, la seva candidatura va engegar la campanya en unes condicions similars, cosa que interpreta com un senyal de bona sort: 'Tot fa presagiar que els resultats seran millors', ha dit. S'ha acompanyat de les persones que configuren la llista, així com de la ministra de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, Raquel Sánchez, que ha lloat el candidat santcugatenc: 'És treballador, honest, valent i persistent, molt persistent'.

Soler ha reivindicat la feina que ha fet el PSC en les regidories en les quals té responsabilitat i ha posat sobre la taula la necessitat d'apostar per l'habitatge, la mobilitat i el manteniment de la ciutat. També ha interpel·lat la ministra Sánchez "per poder desenvolupar" el futur barri de Ca n'Ametller, reclamant la col·laboració estatal per fer efectiva la cobertura de les vies de tren que facilitaria la projecció d'aquesta nova zona residencial.

La creació d'una central d'autobusos a Coll Favà, l'estació intermodal de Volpelleres i l'ampliació del pla d'asfaltatge són alguns dels deures que els socialistes s'apunten a l'agenda per seguir treballant si refermen la presència a l'equip de govern. Soler ha posat el focus especialment en els equipaments, tot centrant-se en la millora i en el manteniment, però també en la projecció de nous. "En 24 anys, la població s'ha doblat, però els equipaments i els serveis no han crescut al mateix ritme", ha reflexionat. Per a Soler, el període 2023-2027 serà "el mandat dels equipaments".

La ministra Raquel Sánchez ha presentat Soler i ha posat en valor la "política útil" que, al seu judici exerceix. "Has fet una gran feina i ara toca consolidar-ho", ha dit en referència a l'aspiració d'assolir l'alcaldia. Per a la socialista, el santcugatenc exemplifica "una nova manera d'entendre els problemes i d'abordar les solucions". La titular estatal de les carteres de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana també ha aprofitat la intervenció per reivindicar la feina feta des de l'executiu que presideix Pedro Sánchez: des de la llei de l'habitatge a les reformes de les pensions i laboral.

Pere Soler

Aquest mandat ha de ser el mandat dels equipaments: esportius, culturals, sanitaris, socials i, en definitiva, equipaments de barri.


Raquel Sánchez

El Pere és una persona treballadora, honesta, valenta i molt persistent. A mi, des que soc ministra, ja m'ha trucat unes quantes vegades, per exemple per les pantalles acústiques de l'AP-7.


NOSALTRES

Cugat Mèdia
Entitat Pública Empresarial Local Cugat.cat (Ajuntament de Sant Cugat)

Adreça: Plana de l'Hospital, 12-14
08172 Sant Cugat del Vallès

Contacte

Telèfon: (+34) 93 590 34 34

WhatsApp: 673 172 075

Email: info@cugat.cat